Koulutukset » Aikuiskoulutus » Koulutus- ja tutkintotarjonta » Majoitus- ja ravitsemisala » Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinto, vastaanottovirkailija

Hotelli-, ravintola- ja catering-alan perustutkinto

Hae koulutukseen

Hakuaika

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan oman alueen oppisopimuskeskuksen kautta.

Tredun oppisopimuskeskus

Hotellipalvelun osaamisala, vastaanottovirkaliija

Koulutuspaikka:

Tredu

Ajankohta:

20.11.2017 - 31.10.2018

Kesto:

Opiskelijan oman henkilökohtaisen suunnitelman mukaan

Hinta:

58 €

Valintatilaisuus:

-


Koulutuksen sisältö ja toteutus

Koulutus toteutetaan oppisopimuskoulutuksena.

Oppisopimuksella opiskelet ja opit käytännönläheisesti. Voit kouluttautua uuteen ammattiin tai syventää ammattitaitoasi. Oppisopimuksen tarkoituksena on työntekijän ja organisaation osaamisen kehittäminen. Tavoitteena on sovittaa yhteen opiskelijan yksilölliset tarpeet ja työnantajan intressi. Työpaikalta nimettävä työpaikkakouluttaja ohjaa ja arvioi työpaikalla tapahtuvaa oppimista. Monipuolisia työtehtäviä tekemällä ja osallistumalla ajankohtaisiin koulutuspäiviin alan oppilaitoksessa onnistut ja pääset tavoitteeseesi.

Oppisopimuskoulutuksessa työskentelet vastaanottovirkalijan tehtävissä ja opiskelet Tredun järjestämässä tietopuolisessa koulutuksessa. Sinulle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma, jossa huomioidaan aikaisemmin suorittamasi koulutukset ja tutkinnot, sekä työkokemuksesi.

Tietopuolisen koulutuksen lähiopetuspäiviä oppilaitoksessa on maksimissaan 20 päivää, 1-2 pv/kk. Tietopuolinen koulutus aloitetaan orientaatiopäivällä.

Tutkinto muodostuu Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnon perusteiden mukaisesti pakollisista ja valinnaisista tutkinnon osista. Ammattitaito osoitetaan käytännön työtilanteissa, omalla työpaikalla.

Pakolliset tutkinnon osat

  • Majoitus- ja ravitsemispalveluissa toimiminen
  • Asiakaspalvelu ja myynti
  • Vastaanoton asiakaspalvelu

Valinnaiset tutkinnon osat (valitaan kolme)

  • Kokouspalvelut
  • Majoitusliikkeen varaustoiminnot
  • Matkailupalveluiden markkinointiviestintä (Matkailualan perustutkinnosta)
  • Tutkinnon osa ammatillisesta perustutkinnosta
  • Tutkinnon osa ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta

Hotelli-, ravintola- ja cateringalan perustutkinnon tutkinnon perusteet

Koulutuksen kohderyhmä

Vastaanottovirkalijan tehtävistä kiinnostuneet tai alalla työskennelleet, jotka haluavat laajentaa osaamistaan ja suorittaa tutkinnon.

Opiskelukustannukset

Valmistava koulutus on maksutonta, opiskelija maksaa tutkintomaksun 58 €.

Hakeutuminen

Oppisopimuskoulutukseen hakeudutaan oman alueen oppisopimuskeskuksen kautta.

Tredun oppisopimuskeskus

Lisätiedot

Oppisopimuskoulutus ja hakeutuminen oppisopimuskoulutukseen
Tredu oppisopimuskeskus

Koulutustarkastaja Osmo Tahvanainen
p. 050 442 0353, osmo.tahvanainen(at)tampere.fi

Oppisopimusneuvoja Elisa Mäkinen, p. 050 331 0125, elisa.h.makinen(at)tampere.fi


Tutkintoon valmistava koulutus ja tutkinnon suorittaminen

Opettaja Hanna-Riikka Sjöberg, p. 040 868 7570, hanna-riikka.sjoberg(at)tampere.fi

Koulutussuunnittelija Hanna Orava, p. 050 574 8542, hanna.orava(at)tampere.fi