Tredu » Tiedotteet » Tredun Hepolamminkadun kampus täydentyy tieto- ja viestintätekniikan, prosessiteollisuuden sekä laboratorioalan opiskelijoilla tänä syksynä

Tredun Hepolamminkadun kampus täydentyy tieto- ja viestintätekniikan, prosessiteollisuuden sekä laboratorioalan opiskelijoilla tänä syksynä


Tredun Hepolamminkadun toimipisteeseen siirtyy elokuussa 2017 tieto- ja viestintätekniikan perustutkinnon,opiskelijoita. Siirtyviä opiskelijoita on noin 100-150 ja opiskelijat siirtyvät Sammonkadun toimipisteestä.

Myös prosessiteollisuuden ja laboratorioalan koulutus siirtyy Hepolamminkadulle KOivistontien toimipisteen tiloista. Siirto mahdollistaa alan koulutuksille ajanmukaisten opetustilojen rakentamisen kohtuullisin kustannuksin, ja tilojen käyttö tehostuu.Prosessiteollisuuden tavoiteopiskelijamäärä on 90, josta 54 nuorten koulutuksessa ja 36 aikuiskoulutuksessa. Laboratorioalan tavoiteopiskelijamäärä on 54 opiskelijaa. Kun koulutus siirtyy Hepolamminkadun toimipisteeseen, voidaan aloittaa myös laboratorioalan aikuiskoulutus.

Hepolamminkadun toimipiste toimii niin sanottuna Tekniikan kampuksena, jossa opiskelee tällä hetkellä noin 1200 opiskelijaa. Koulutuksen siirto mahdollistaa nykyistä kiinteämmän yhteistyön tekniikan alojen kanssa, ja laitteiden yhteiskäyttö tuo taloudellisia hyötyjä. Koulutuksien siirto täydentää Hepolamminkadun teknisten alojen koulutustarjontaa sekä mahdollistaa kemian opintojen tarjonnan myös muille Tredun opetusaloille. Siirto lisää tekniikan alan opiskelijoiden mahdollisuuksia suorittaa joustavasti tutkintojen osia yli tutkintorajojen.

Lisätietoja
suunnittelupäällikkö Päivi Rajala p. 040 8063105