Työ- ja yrityselämä

Työ- ja yrityselämä

Mitä me voisimme tehdä yhdessä?

Haluatko kehittää omaa tai henkilöstösi osaamista?

Kaipaisitko uusia näkökulmia johtamiseen, työhyvinvointiin tai yritystoimintaan?

Tampereen seudun ammattiopisto on tiiviissä yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa. Yhdessä mietitään koulutustarpeita ja ennakoidaan tulevaa. Ammattiopisto toteuttaa työelämän kehittämistehtäväänsä muun muassa työssäoppimisen, työpaikkakouluttajakoulutuksen, oppisopimuskoulutuksen sekä yrityskoulutusten kautta.

Tutkinnot ja lyhytkoulutukset

Tredussa on mahdollista suorittaa yli 70 tutkintoa näyttötutkintona. Tutkinnon voi koota myös vähitellen suorittamalla osan kerrallaan. Myös tutkintoon valmistava koulutuskokonaisuus on mahdollista räätälöidä ja toteuttaa joustavasti yrityksen omalle ryhmälle.

Järjestämme lyhytkestoista ammatillista lisäkoulutusta useilta aloilta. Valmiiden koulutusten lisäksi voimme suunnitella ja toteuttaa juuri tarvitsemanne koulutuskokonaisuuden haluamistanne sisällöistä.

Selaa Tredun koulutustarjontaa, jos et löydä itsellesi sopivaa koulutusta voit tiedustella sellaista meiltä suoraan.

Oppisopimuskoulutus

Tredu tarjoaa myös oppisopimuskoulutusta. Oppisopimuskoulutuksen mahdollisuudet ovat laajat, voit valita lähes 400:sta tutkinnosta ja hankkia tutkinnon suorittamisen ohella tärkeää alan työkokemusta.

Lisätietoa koulutuksen suorittamisesta oppisopimuksella saat Tredun oppisopimuskeskuksesta!

Tarjoamme työyhteisöille erilaisia osaamisen kehittämispalveluita. Meiltä saatte saman katon alta tarvitsemanne korttikoulutukset ja muut lyhyet kurssit, tutkinnot sekä yrityskohtaisesti rakennetut kehittämisohjelmat, työnohjauksen ja konsultoinnin.

Autamme toimintanne ja työyhteisönne kehittämisessä toiveidenne mukaan. Voimme toimia pitkäaikaisena kumppanina kehittämistyössä tai toteuttaa yksittäisen koulutuksen kun sitä tarvitsette. Tarjoamiamme palveluita ovat muun muassa:

  • Työyhteisökohtaisesti räätälöidyt koulutukset
  • Työnohjaus, mentorointi ja työhyvinvointikoulutukset
  • Osaamiskartoitukset ja henkilöstön kehittämisen suunnittelu ja koordinointi
  • Hankeyhteistyö – ehdota rohkeasti kehittämisideaa, selvitetään yhteistyön ja hankerahoituksen mahdollisuudet!