Työ- ja yrityselämä

Työ- ja yrityselämä

Ota yhteyttä

Yrityskoordinaattorimme palvelevat teitä kaikissa yritysyhteistyön eri muodoissa.

Miten voimme olla sinulle hyödyksi?

Toimimme yhteistyössä elinkeinoelämän kanssa, yhdessä mietitään koulutustarpeita ja ennakoidaan tulevaa. Toteutamme työelämän kehittämistehtäväämme monella eri yhteistyön muodolla ja tarjoamme keinoja henkilöstön osaamisen ja yrityksen kannattavuuden parantamiseen.

Henkilöstön kehittäminen

Järjestämme valmennusta mm yritys- ja liiketoiminnan kehittämiseen, esimiestyöhön ja johtamiseen. Olemme mukana myös uusien työntekijöiden kouluttamisessa tai nykyisen henkilöstön ydinosaamisen syventämisessä ja laajentamisessa. Lähiopetusta on yleensä vain 1-2pv kuukaudessa ja opittua sovelletaan työpaikalla käytännön työtehtävissä yhteistyössä yrityksen ja opettajan kanssa. Meiltä saat myös kaikki oppisopimustoimintaan liittyvät palvelut alasta riippumatta niin nykyisen kuin uuden henkilöstön kouluttamiseen.

Työvoiman saatavuus

Yhdistämme uusia ja kokeneita osaajia sekä yrityksiä. Järjestämme mm. "pop-up"-rekrytointitilaisuuksia alan opiskelijoille sekä teemme tiivistä yhteistyötä työllisyydenhoidon henkilöiden kanssa. Jos sinulla on tarvetta vaikka vain lyhytaikaiselle työvoimalle, otathan yhteyttä.

Työpaikalla järjestettävä koulutus sekä opiskelijoiden tekemät asiakastyöt

Osa ammatillisesta koulutuksesta järjestetään työpaikoilla. Voitte saada perustaidot omaavan opiskelija noin 2kk mittaiselle työssäoppimisjaksolle yhdessä suunniteltuihin, valmistumista edistäviin tehtäviin. Jakso on yritykselle maksuton ja opiskelija on vakuutettu koulun toimesta. Tarjoamme myös ohjausta ja valmennuksia työpaikkaohjaajille. Saavutettua osaamista voi hyödyntää myös yrityksen omassa perehdyttämisessä.

Erilaisia toimeksiantoja ja oppilastöitä voidaan tehdä oppilaiden toimesta myös koulun tiloissa. Kerro meille ideasi niin katsotaan miten voimme palvella.

Yritys- ja puhujavierailut

Syventääksemme opiskelijoiden ymmärrystä ja kokonaiskuvaa tulevista työtehtävistä, teemme vierailuita alan yrityksiin tai yritysten edustajat käyvät koululla kertomassa alasta ja ajankohtaisista aiheista. Onko sinulla halukkuutta lisätä opiskelijoiden tietoa alasta ja samalla muistuttaa tulevaisuuden työntekijöitä olemassaolostasi?