Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredun opiskelijat tuottavat markkinointimateriaalia monin tavoin

Julkaistu 22.5.2019 9.17

Tredun Serviisissä ja erityisesti viestinnässä ja markkinoinnissa on viimeisen puolen vuoden aikana panostettu opinnollistamiseen ottaen opiskelijoita mukaan erilaisten markkinointimateriaalien tuottamiseen.

Tredun liikelahjavalikoima on täydentynyt eri alojen opiskelijoiden tuotoksilla: leipurikondiittoriopiskelijoiden Tredu-suklaalla, tekstiili- ja muotoilualan opiskelijoiden kestohedelmäpusseilla ja kosmetiikkalaukuilla sekä artesaaniopiskelijoiden koruilla, joihin painoviestinnän opiskelija teki pakkaukset. Kansainvälisiä vieraita lahjotaan puualalla valmistetuilla puukuksilla.

Media-alan opiskelijat ovat osallistuneet valokuvien ottamiseen, esitteiden taittamiseen ja julisteiden suunnitteluun. Useat opiskelijat ovat toimineet itse kuvattavina malleina valokuvissa tai kertoneet opiskelijatarinansa videolle, joita neljä Tredun viestinnässä ja markkinoinnissa työelämässä oppimisjaksoaan suorittavaa opiskelijaa on kuvannut ja editoinut. Kaksi opiskelijaa jatkaa tätä työtä vielä toukokuun ajan. Toinen heistä on espanjalainen vaihto-opiskelija. Videoita on tehty myös valmistuneista opiskelijoista sekä työelämän edustajista. Nämä tarinat ja videot löytyvät Tredun nettisivuilta kohdasta Opiskelu Tredussa > Kokemuksia Tredusta. Videot löytyvät myös sosiaalisesta mediasta Tredun YouTube-kanavalta.


Jyrki Heikkilä

Jyrki Heikkilä opiskelee audiovisuaalista viestintää, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa Mediapoliksella. Heikkilä valmistuu tänä keväänä kolmen vuoden opintojen jälkeen.


Samuel Laukkanen

Samuel Laukkanen opiskelee julkaisutuotantoa, media-alan ja kuvallisen ilmaisun perustutkintoa Hepolamminkadun toimipisteessä. Kahden vuoden opinnot aikuiskoulutuksen puolella palkitaan valmistumisella tänä keväänä.

Osaajia monelta alalta

Media-alan opiskelijoiden lisäksi Tredun viestinnässä ja markkinoinnissa on ollut liiketoiminnan opiskelijoita sekä perustutkinnon että ammattitutkinnon suorittaneita. Liiketoiminnan perustutkinnon opiskelijat esittelivät oman tutkintoalansa koulutusta perusopetuksessa sekä osallistuivat erilaisten tapahtumien järjestämiseen. Sihteerin ammattitutkinnosta yhtä tutkinnon osaa tehnyt opiskelija osallistui asiakastilaisuuksien järjestämiseen ja tuotti erilaista viestintämateriaalia. Tiimiin kuuluu myös markkinointiviestinnän ammattitutkinnon suorittaja, joka jatkaa työskentelyä pitkälle loppuvuoteen saakka.


Carmen Sanjusto ja Sirpa Aho

Carmen Sanjusto opiskelee ensimmäistä vuotta audiovisuaalista viestintää ammatillisessa koulutuksessa Barcelonassa. Hän tuli Suomeen Erasmus-ohjelman vaihto-opiskelijana kahdeksi kuukaudeksi.

Sirpa Aho opiskelee markkinointiviestinnän ammattitutkintoa, markkinointiassistentin osaamisalaa. Hänen tehtäviin kuuluu muun muassa huolehtia Tredun strategiaan liittyvien teemaviikkojen viestinnästä ja tuottaa materiaalia sisäiseen viestintään sekä sosiaalisen median kanaviin.


Teksti Päivi Valkama

Kuvat Tredun opiskelijat