Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredu vahvasti esillä konemessut Mansen Mörinöissä

Julkaistu 26.3.2019 10.53

Suomen laajimmat konepäivät Mansen Mörinät 5.–6.4. keräävät yhteen kuljetusalan ammattilaisia laajalta alueelta. Mansen Mörinöissä mukana oleva Tredu tuo tunnetuksi omaa toimintaansa alueellisena logistiikka-alan kouluttajana. Tredun esittelypiste sijaitsee Lempäälässä konetalo RealMachineryn toimipisteessä osoitteessa RealParkinkatu 9, 37570 Lempäälä.

Tyttö istuu kuorma-auton kuljettamossa.
 

Tampereen, Pirkkalan ja Lempäälän ympäristössä oleva tapahtuma kerää vuosittain arviolta yli 10 000 raskaskone- ja kuljetuskalustoammattilaista Pirkanmaalle tutustumaan satojen alan toimijoiden tuotteisiin heidän omissa toimipisteissään. Tapahtumassa mukana olevat yritykset ovat avoinna perjantaina 5.4. kello 9–17 ja lauantaina 6.4. klo 9–15.

Tredun esittelypiste sijaitsee Lempäälässä konetalo RealMachineryn toimipisteessä. Tredun logistiikan alan opiskelijat kuljettavat asiakkaita perjantaina 5.4. Tredun Hepolamminkadun toimipisteeseen tutustumaan koulutusalan oppimisympäristöihin.

Tredussa kiinnostuneille järjestetään oppimisympäristöjen esittelykierros ja työnäytöksiä. Asiakkaat pääsevät istumaan Simrac-ajosimulaattorin ohjaamoon ja rekka-autoon. Hepolamminkadulla on esillä logistiikka-alan kalustoa ja tarjolla elintarvikealan opiskelijoiden valmistamaa Herwurst-makkaraa sekä kahvitarjoilu.

Viimeinen kyyti Lempäälästä Hepolamminkadulle lähtee klo 14 ja Hepolamminkadulta takaisin Lempäälään klo 15.20

Tampereen seutu houkuttelee logistiikka-alan yrityksiä

Tredu kouluttaa vuosittain noin 500 kuorma- ja linja-auton sekä yhdistelmäajoneuvon kuljettajaa sekä noin 150 varastoalan osaajaa alueen yritysten tarpeisiin. Kuljettajatarve alueella on lisääntynyt ja kuljetusyritykset palkkaavat jatkuvasti osaavaa henkilökuntaa. Tampereen seutu on sijainiltaan houkutteleva alue logististen palveluiden sijoittumiselle.

Tampereen ohitustien ja Pirkkalan lentokentän tarjoamat mahdollisuudet houkuttelevat uutta yritystoimintaa alueelle. Samalla kuljetuspalveluiden tarve ja tarjonta lisääntyvät. Yhteiskuntamme toimiva ja tehokas logistiikka on edellytys menestyvälle tuotannolle ja sen kasvulle.

Uudet oppimisympäristöt opiskelun valttina

Koulutuspalveluiden on tulevaisuudessa keskityttävä entistä enemmän kuljettajien osaamisen kehittämiseen ja logistiikka-alan yritysyhteistyön lisäämiseen. Tredun uudet oppimisympäristöt tarjoavat houkuttelevan vaihtoehdon ammattia opiskeleville nuorille sekä ammattia vaihtaville aikuisille.

Tredussa voi opiskella kuorma- ja linja-auton sekä yhdistelmäajoneuvonkuljettajiksi, varastonhoitajiksi ja esimiehiksi. Lisäksi olemme hakeneet kevään 2019 aikana koulutuksen järjestämislupaa liikenneopettajan erikoisammattitutkintoon.

Tredu on valtakunnan toiseksi suurin ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Tredun 16:ssa toimipisteessä opiskelee vuosittain noin 17 000 opiskelijaa.