Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Koivistontien toimipisteestä luovutaan - mitä tapahtuu vuoden loppuun mennessä

Julkaistu 27.11.2019 15.18

Tredun toiminta Koivistontiellä päättyy joulukuun 2019 loppuun mennessä. Koivistontien koulutusalat siirtyvät muihin Tredun toimipisteisiin.

Toimenpiteet tutkintoalojen tilojen saneeraamiseksi on käynnissä ja suunnitelmat etenevät. Opiskelijoiden opetus tapahtuu pääsääntöisesti Koivistontiellä viikon 50 loppuun saakka. Viikon 51 opetusjärjestelyt ovat tiedotettu tutkintoalojen ja omaopettajien toimesta opiskelijoille. Opetusjärjestelyjä voivat olla esimerkiksi etätehtävät, muuttotoimintaan osallistuminen, erilliset koulutukset tai vierailut suunnitellusti.

Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutus
Puhdistus- ja kiinteistöpalvelualan koulutus siirtyy Hervannan kampukselle Hepolamminkadulle. Opetus alkaa väliaikaisissa tiloissa, kuitenkin hyödyntäen suurelta osin Hepolamminkadulla jo olemassa olevaa alan oppimisympäristöä.

Rakennusala
Rakennusalan koulutus siirtyy Hervannan kampukselle Hepolamminkadulle.

Talotekniikka
Talotekniikan koulutus siirtyy Hervannan kampukselle Ajokinkujalle.

Tekstiili- ja muotiala
Tekstiili- ja muotialan opetus siirtyy Kalevan kampukselle Sammonkadulle. Opetus alkaa väliaikaisissa tiloissa 3. kerroksessa. Jouluviikolla 51 opetus ja ruokailu on Sammonkadulla tai Koivistontiellä opettajan ohjeistuksen mukaan. Opetus saneeratuissa tiloissa alkaa porrastetusti kevään 2020 aikana.

Turvallisuusala
Turvallisuusalan opetus siirtyy Kalevan kampukselle Sammonkadulle. Jouluviikolla 51 opetus ja ruokailu on Sammonkadulla opettajan ohjeistuksen mukaan.

Ammatilliseen koulutukseen valmentava koulutus (VALMA)
VALMA-koulutus siirtyy Hervannan kampukselle Hepolamminkadulle ja Kalevan kampukselle Lempäälään.

Opiskelijoiden omien tavaroiden ja opiskeluvälineiden olla pois Koivistontieltä viimeistään pe 13.12. klo 16.00 mennessä. Opiskelija vastaa omien tavaroidensa ja opetusvälineidensä siirron tuleviin toimipisteisiin.

Koulumatkojen matkatukihakemukset on täytettävä uudelleen 7.1.2020 alkaen toimipisteen muutoksen myötä. Apua matkatukiasioihin saa opintotoimistosta.

Kaikilta toivotaan joustavuutta ja yhteistyötä, jotta arki sujuisi muutoksista huolimatta ja opinnot häiriintyisivät mahdollisimman vähän. OMA-opettajat informoivat ja opastavat opiskelijoita tarkemmin muuttoon ja tuleviin tiloihin liittyvissä asioissa.

Rompetori 12.12.2019

Koivistontiellä järjestetään kaikille avoin Rompetori torstaina 12.12. klo 10.00–14.00.

Rompetorilla on myynnissä käytöstä poistettua tavaraa:

  • tekstiili- ja muotialan kankaita, lankoja, "puupäitä", vaatetusteollisuuden erikoiskoneita jne.
  • näyttöjä, näppäimistöjä, hiiriä ja pöytä
  • rakennusalan käsityökaluja
  • muuta yleistä opetus- ja toimistotavaraa.

Lisäksi myynnissä on opiskelijoiden tekemiä jätekatoksia 200 €/kpl, huussi 270 €/kpl, leikkimökkejä 450 €/kpl ja penkkejä 35 €/kpl.

Lisätietoja:

Koulutuspäällikkö
Ilkka Hakala
puhelin 040 843 9134
sähköposti if.erepmat@alakaH.akklI

Koulutusjohtaja
Ari Mäkitalo
puhelin 050 441 8813
sähköposti if.erepmat@olatikaM.irA