Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Onneksi olkoon Tredun uusi opiskelija!

Julkaistu 14.6.2019 9.29

Arvoisa Treduun hyväksytty opiskelija,
Sinut on valittu Tampereen seudun ammattiopisto Tredun opiskelijaksi. Olet tredulainen!

Tekstiili- ja muotialan opiskelija istuu ompelukoneen ääressä.
 

Tervetuloa hankkimaan ammattitaitoa ja ammatillista etumatkaa. Ammatillinen perustutkinto on kuin pääsylippu työelämään. Oman osaamisen kasvattamiseen ja tutkinnon suorittamiseen kannattaa panostaa. Näin hankit parhaan mahdollisen pääsyn työelämään. Ammatillinen koulutus edellyttää Sinulta aiempaan verrattuna uudenlaista vastuuta ja itsenäisyyttä.

Tredun arvot ovat Rohkee, Retee ja Reilu

Kun toimit Tredun arvojen mukaisesti, saat opiskeluusi voimaa.

Rohkee uskaltaa olla oma itsensä. Rohkee ajattelee itsenäisesti, tekee viisaita ja kauaskantoisia valintoja. Hyvä opintomenestys antaa hyvät edellytykset jatko-opinnoille ja luo pohjan sujuvalle siirtymiselle työelämään. Tredussa rohkeus tarkoittaa sitä, että isona toimijana uskallamme yhdessä nähdä, kokeilla ja kehittää mahdottomasta mahdollista.

Retee on terveesti ylpeä ammatillisesta osaamisestaan ja koulutuksestaan. Retee haluaa oppia lisää ja kasvattaa osaamistaan itselle sopivilla keinoilla. Retee iloitsee oppimisesta. Opintojen alussa henkilökohtaiseen osaamisen kehittämisen suunnitelmaan (HOKSiin) kirjattavat oppimisen tavat ja asiat ovat jokaisen omia asioita, eivät massaratkaisuja. Tredussa reteys tarkoittaa sitä, että olemme avoimesti ylpeitä osaamisestamme ja turvaamme juuri sinulle laadukkaan ammatillisen etumatkan ja työllistymiseen tarvittavan ammatillisen osaamisen.

Reilu pitää sanansa, tulee ajoissa, tekee sovitut työt ja tehtävät ajallaan. Reilu opiskelija on reilu kaveri ja reilusta opiskelijasta kasvaa hyvä työntekijä. Tredussa reiluus tarkoittaa sitä, että kohtaamme opiskelijat tasavertaisesti ja oikeudenmukaisesti. Reiluun voi luottaa ja Treduun on mukava tulla uudestaan myös lisäoppia saamaan.

Tredun visio eli tulevaisuuden tavoite on: Ammatillista etumatkaa - Rohkee, Retee ja Reilu Tredu. Tämä koskee myös Sinua. Haluamme, että Sinä saat Tredusta hyvät valmiudet työllistymiseen ja ammatillista etumatkaa.

Tervetuloa Treduun ja kiitos, kun teet Rohkeesti, Reteesti ja Reilusti oman osasi!

Ystävällisin terveisin,
Outi Kallioinen
johtaja, ammatillinen koulutus
Tampereen seudun ammattiopisto Tredu

Lisätietoja ja ohjeita opiskelupaikan vastaanottamisesta saat sähköpostiisi tulleista viesteistä sekä Tredun nettisivuilta.