Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Lempäälä-talo avautuu tammikuun alussa - Tredu mukana yhteistyössä

Julkaistu 25.11.2020 19.03

Lempäälä-talo avautuu tammikuussa Lempäälän radan kupeeseen. Lempäälä-talo on pinta-alaltaan 20 000 neliön kokoinen moderni rakennus, jonka rakentaminen on kovassa vauhdissa. Tredun toiminta sijoittuu Palvelukäytävälle Lempäälä-talon asiakaspalvelun sydämeen.

 

Lempäälä-talon kolmikerroksiseen toimistorakennukseen tulee sijoittumaan nykyisten Lempäälän keskustan virastotalojen väki, kuntakonsernit ja seurakunta. Lempäälä-taloon avautuu myös Ideakeskus, josta löytyy eri alojen yrittäjiä ja mukaan toimintaan pääsee myös Lempäälän Yrittäjien tarjoaman yritysrinki-palvelun kautta.

Lempäälä-taloon tulee lisäksi mm. uusi pääkirjasto, monitoimitiloja sekä 200 hengen sisäkatsomo. Kirjaston alapuolelle sijoittuu Palvelukäytävä, jossa kuntalaiset saavat monipuolisesti kunnan keskeisiä palveluja.

Tredun tavoittaa Lempäälä-talon Palvelukäytävältä

Palvelukäytävä on Lempäälä-talon asiakaspalvelun sydän. Se on sekä fyysinen paikka, että tulevaisuudessa koko Lempäälän kunnan yhteinen toimintatapa. Palvelukäytävällä saa keskitettyä, ystävällistä ja pikaista palvelua sekä kunnan että valtiollisen asiointipisteen puitteissa.

Palvelukäytävä on myös kohtaamisten keskus ja sen myötä tärkeän yhteistyökumppanimme Tredun yksi toiminnan kiintopisteistä.

- Olemme erittäin innoissamme kumppanuudestamme Tredun kanssa. Yhteistyöhön sisältyy niin toiminnallinen kuin koulutuksellinen visio ja sen sisältö on kehitettävissä Palvelukäytävän ja Lempäälä-talon arjen kanssa, riemuitsee Lempäälän kunnan palvelumestari Anni Määttä.

- Erityiskiitos aktiivisuudesta toiminnan kehittämiseen lähtee Tredun liiketoiminnan opettajalle ja yrityskoordinaattori Marjo Korhoselle. Hän on koko ajan ollut innoissaan mukana ideoimassa yhteistyötä, Määttä kiittelee.

Myös Tredun koulutuspäällikkö Merja Sarvala iloitsee yhteistyöstä.

- Olemme innostuneita käynnistyvästä yhteistyöstä. Lempäälä-talo tarjoaa eri tutkintoalojen opiskelijoille mielenkiintoisia tehtäviä ja työssäoppimispaikkoja modernissa palveluympäristössä. Pääsemme mukaan mm. projekteihin, tapahtumatuotantoon ja popup -tapahtumiin, ja voimme myös markkinoida Tredun palveluja Palvelukäytävällä.

Lempäälä-talosta voi lukea lisää Ulkoinen linkkitäältä

Lisätiedot

palvelumestari, Anni Määttä, anni.maatta@lempaala.fi, 040 133 7915

Tredun yrityskoordinaattori, Marjo Korhonen, marjo.korhonen@tampere.fi, 041 730 0555


Teksti Kaisu Paloheimo