Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredun koulutustärpit työnhakijalle – upouusi uutiskirje lähti matkaan!

Julkaistu 12.6.2020 11.13

Tredun koulutustärpit työnhakijalle on työllisyystoimijoille suunnattu uutiskirje, joka näki päivänvalon viime viikolla.

Kaisu Paloheimo
 

Kirjeeseen kootaan ajankohtaisia uutisia työllisyyskentältä ja nostoja työnhakijoille sopivista Tredun aikuiskoulutuksista. Kirje ilmestyy noin neljä kertaa vuodessa. Uutiskirjeen ideointiryhmä koostuu Tredun yritys- ja työnantajapalvelujen henkilöistä ja markkinointitiimiläisistä, jotka yhdistivät voimansa tehostaakseen työnhakijoiden tavoittamista.

Työnhakijoille on Tredussa laaja valikoima koulutuksia työllistymisen tueksi erilaisilla toteutusmalleilla. Näinkin kattava valikoima yllätti Tredun uuden aikuispuolen markkinointisuunnittelijan, Kaisu Paloheimon, jolla syntyi idea uudenlaisesta uutiskirjeestä.

- Pyrkimyksenä on tavoittaa työllisyystoimijoiden kautta työnhakijoiden moninainen joukko ja tarjota heille helppolukuisessa muodossa muutamia ajankohtaisia koulutustärppejä. Usein työnhakijoiden koulutustoiveet ovat lyhyitä, näpsäköitä, työllistymistä edistäviä koulutuksia, joita pyrimme nostamaan esiin kirjeessä.

Paloheimo on työskennellyt noin 15 vuoden ajan ura-, työnhaku- ja yrittäjävalmennusten parissa yksityisellä sektorilla. Hänelle nousi ajatus tiiviistä, visuaalisesta ja tarkasti kohdennetusta uutiskirjeestä työllisyystoimijoille, joiden takana on suuri määrä työnhakijoita.

- Tredulla on laadukasta ja monipuolista aikuiskoulutustarjontaa ja työllisyystoimijoilla taas paljon asiakkaita, joille mietitään kuumeisesti jatkopolkuja. Tiiviimmästä yhteistyöstä hyötyvät kaikki.

Napakka ja kohdennettu viesti

Tredulla on pitkään tehty ansiokasta työtä työllisyystoimijoiden parissa ja uutiskirje vastaa tarpeeseen viestiä koko tälle joukolle kerralla. Kirjeen vastaanottajia on noin 100. Mukana on yksityisiä-, julkisia- ja kolmannen sektorin työllisyystoimijoita.

- Uutiskirje on napakka ja kohdennettu viesti suoraan ytimeen nettisivukahlailun vähentämiseksi. Toiveena on saada lisää hakijoita erityisesti jatkuvan haun koulutuksiin ja samalla helpottaa ohjaajien, valmentajien ja virkailijoiden työtä, summaa Paloheimo.

Tredussa on tarjolla työllistymisen tueksi lyhytkoulutuksia, korttikoulutuksia, osa- ja kokonaisia tutkintoja ja opinnollistamista. Vaihtoehtoja avataan tulevissa uutiskirjeissä tarkemmin. Lisäksi tarjotaan mahdollisuutta ideoiden sparraukseen yhdessä asiakkuuspäällikkö Erja Luttisen kanssa.

Kesäkuun uutiskirjeen voit Ulkoinen linkkilukea täältä .

Tredun aikuispuolen uusi markkinointisuunnittelija Kaisu Paloheimo aloitti työt koronan keskellä. Kaisu on markkinointiekonomi, joka kehittää Tredun aikuiskoulutusten markkinointia.


Teksti Tredu viestintä ja markkinointi