Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredussa alkaa uusi englanninkielinen merkonomikoulutus aikuisille

Julkaistu 28.9.2021 14.01

Tampereen seudun ammattiopisto Tredussa alkaa keväällä 2022 englanninkielinen liiketoiminnan koulutus. Aikuisille suunnattu Vocational Qualification in Business -koulutus järjestetään Santalahdentien toimipisteessä Tampereen Pyynikillä. Koulutuksen kesto on kaksi vuotta.

 

Tredussa on käynnistynyt haku uuteen englanninkieliseen merkonomikoulutukseen. 180 osaamispisteen laajuinen liiketoiminnan Vocational Qualification in Business -perustutkinto valmentaa opiskelijoista kansainvälisen asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaisia.

Koulutuksessa opiskellaan monipuolisesti liiketoiminnan eri sisältöjä yrittäjyydestä projektinhallintaan ja asiakassuhteiden hoidosta laskutukseen. Opinnot alkavat Tredun Santalahdentien toimipisteessä 10.1.2022.

Koulutukseen hakeudutaan Tredun verkkosivujen kautta, ja hakuaika päättyy 8.10.2021. Toisen asteen perustutkintokoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Monimuotokoulutus mahdollistaa vaihto- ja korkeakouluopinnot

Uusi koulutus on suunnattu erityisesti Suomessa tai muualla Euroopan Unionin alueella asuville aikuisille, jotka ovat suorittaneet suomalaista ylioppilastutkintoa tai toisen asteen ammatillista perustutkintoa vastaavan koulutuksen ja hallitsevat sujuvasti englannin kielen.

Suomen kielestä hakijalla tulee olla perustason (A1.3) tiedot, mikä tarkoittaa, että hakija selviää suomen kielellä yksinkertaisista arjen tilanteista ja kirjoittaa kieltä vähän. Koulutus järjestetään monimuotototeutuksena, päivä- tai iltavuorossa.

Koulutuksen aikana opiskelijan on mahdollista hakeutua ulkomaille vaihto-opiskeluun tai työssäoppimisjaksolle. Opiskelija voi myös valita tutkintonsa osaksi liiketoiminnan korkeakouluopintoja, jotka järjestetään yhteistyössä Tampereen ammattikorkeakoulu TAMKin kanssa.

Kaikki hakuehdot täyttävät hakijat kutsutaan pääsykokeeseen, joka järjestetään 25.10.2021. Pääsykoe sisältää haastattelun englannin kielellä.

Ulkoinen linkkiVocational Qualification in Business

Lisätietoja
Koulutussuunnittelija
Kati Jyrävä
puhelin 041 730 3992
sähköposti if.erepmat@avaryj.itak