Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredu kisaa etäjärjestelyin SAKUstars-kulttuurikilpailussa 20.–22.4.2021

Julkaistu 19.4.2021 14.54

SAKUstars on ammatillisten oppilaitosten opiskelijoille suunnattu kulttuurikilpailu, johon osallistuu vuosittain noin 1000 opiskelijaa eri puolilta Suomea.

Tredun Spagetti9 kilpailee SAKUstarsin bändisarjassa
 

Kuvassa Bändisarjan Spagetti 9, joka on mukana jo kolmatta kertaa.

Tämän kevään kisat järjestetään 20.–22.4.2021. Järjestelyvastuussa on Ylä-Savon ammattiopisto Iisalmella, mutta etäjärjestelyjen vuoksi Tredun opiskelijat kisaavat kotoa käsin ja osin Sammonkadun toimipisteestä. Osa kilpailijoista on lähettänyt ennakkotöitä kilpailun järjestäjille etukäteen.

Tredulaisille menestystä ennakkosarjoissa

Ennakkotöistä on tullut jo menestystä. Tekstiili- ja muotialan opiskelija Sara Vaali voitti kultaa runollaan Musta tulee isona eskarilainen, media-alan opiskelija Nelli Klemetti sai julisteellaan hopeaa, ja kunniamaininnan saivat maalauksellaan Julia Hovivuori sekä konemusiikissa Anda Chen ja Blake Wilson. Onnittelut hienoista suorituksista!

Varsinaiset livekisat seurattavissa livelähetysten kautta vaikkapa oppitunnilla

Varsinaisina kilpailupäivinä 20.–22.4.2021 kisoja voi seurata livenä SAKUstars-sivustolla. Tredulaiset kisaavat livenä mm. bändisarjassa, näytelmäsarjassa sekä yksitanssissa. Tallenteet on lähetetty tuomaristolle etukäteen.

Livekisoja voi seurata vaikkapa oppitunnilla. Kisat käynnistyvät avajaislähetyksellä tiistaina 20.4. kello 12. Keskiviikkona 21.4. ja torstaina 22.4. livekisastudiolähetykset käynnistyvät kello 10. Kisat huipentuvat päättäjäisiin torstaina kello 12.


Lisätietoja

kilpailupäällikkö Katja Aaltonen
puh. 040 726 5209
katja.aaltonen@tampere.fi