Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredun uraohjaus aloittaa toimintansa asteittain tammi-helmikuussa

Julkaistu 26.1.2021 13.24

Tredun uraohjaus tarjoaa uraohjaajien (opinto-ohjaajien) voimin yksilöllistä sekä ryhmämuotoista uraohjausta sekä tukipalvelua työhön kiinnittymiseen.

 

Kahdeksan uraohjaajan panos tukee koulutukseen hakeutumisvaihetta

Tredun Yritys- ja työnantajapalveluihin on palkattu viisi uraohjauksen ammattilaista. Uraohjaajia palkataan lisäksi vielä yksi TreduOhjuri -toimintaan sekä kaksi ohjaajaa alkuvuodesta avautuvaan International House Tampereen yhteyteen.

Uraohjaajat tavoittaa yhteissähköpostista

Omaa uraansa pohtiville ja koulutukseen hakeutumista suunnitteleville on tarjolla henkilökohtaisia ohjausaikoja Tredun uraohjauspalvelussa. Ajan voi varata sähköpostiosoitteen kautta. Myös OMA-valmentajat ja TE-asiantuntijat voivat varata asiakkaalleen uraohjaukseen aikoja.

Uraohjaajat tavoittaa yhteissähköpostiosoitteesta: tredu.uraohjaus@tampere.fi. Ajanvarausjärjestelmää kehitetään edelleen, mutta tällä hetkellä yhteydenotot sujuvat sähköpostitse.

Oppilaitoksessa opiskeleville uraohjaajat tarjoavat keskusteluaikoja oman uran sekä opintojen jälkeisen työllistymisen suunnitteluun ja käytäntöön viemiseen. Ajan voi varata itse tai opettajan/opinto-ohjaajan avustuksella sähköpostilla.

Uraohjauspalvelu on Tredun yhteinen ponnistus

Uraohjauksen palveluita kehitetään yhteistyössä Tredu Navin, TreduOhjurin, opinto-ohjaajien sekä työllisyystoimijoiden ja elinkeinoelämän kanssa. Uraohjauksen uusista tuulista tiedotetaan lisää kevään myötä.

Lisätiedot

kehittämispäällikkö

Anne Erkinheimo-Kyllönen

anne.erkinheimo-kyllonen@tampere.fi

puh. 044 431 4461Teksti Tredun yritys- ja työnantajapalvelut