Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Tredun opiskelijat toivat Tohlopin taikaa suosittuun SuomiLOVEen

Julkaistu 8.4.2022 13.28

Tampereen seudun ammattiopisto Tredun media-alan opiskelijat olivat mukana tuottamassa kevään 2022 SuomiLOVEn toiminnallisia yllätyksiä, jotka tunnetaan Mediapoliksen studiolla myös Tohlopin taikana.

 

Kuva: Lavasteet ja studio valmiina. Tredun opiskelijat odottelevat suoran lähetyksen alkamista yhdessä opettaja Kai Halmeen kanssa. Keskellä kuvassa koulutuspäällikkö Ari Holsti.

Suosittu SuomiLOVE palasi 5.3. livelähetyksineen lauantai-iltoihin. Parhaaseen katseluaikaan lähetetyn ohjelman perusideana on yllättää eri henkilöitä vaihtuvan artistin musiikilla. Uutta tässä kaudessa oli niin sanottu koko illan toiminnallinen yllätys, jota olennaisesti olivat tuottamassa Tampereen seudun ammattiopisto Tredun media-alan opiskelijat.

Yhteistyö tuotantoyhtiö WarnerBrosin, tilaaja Ylen sekä Tampereen seudun ammattiopisto Tredun kesken on ollut sujuvaa ja merkityksellistä.

"Opiskelijoillemme tilaisuus on ollut merkittävä. Yhteistyötä tehdään paljon työelämän kanssa, mutta koko kevätkauden kestävä SuomiLOVE-yhteistyö oli ainutlaatuinen. Ammattilaisten kanssa työskentely on parasta opetusta opiskelijoille", kertoo Tampereen seudun ammattiopisto Tredun koulutuspäällikkö Ari Holsti.

Samaa mieltä on projektissa kuvatarkkailijana toimiva Mimmi Myyryläinen: "Olen kuvatarkkailijana projektissa eli tarkkailen, että kaikkien kameroiden kuvat näyttävät hyviltä. Olen se, joka säätää kamera-asetukset. Alkuun projekti jännitti, mutta nyt on jo haikeaa kuvata viimeistä liveä. On ollut tosi kivaa ja opettavaista olla mukana. Paras juttu on päästä tekemään isoa ammattituotantoa alan ammattilaisten kanssa."

Kaikki kevään SuomiLOVE-jaksot joissa Tampereen seudun ammattiopisto Tredu on mukana, löydät YleAreenasta.


Teksti Eerika Lehtinen