Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

TreduRekry-koulutus käynnistyy Tredussa!

Julkaistu 10.12.2021 10.01
TreduRekry on Tredussa kehitetty oppilaitoksen oma rekrykoulutusmalli. TreduRekry-koulutukset suunnitellaan ja toteutetaan yhteistyössä työnantajan kanssa. TreduRekry on työnantajalle maksuton ja ketterä vaihtoehto.
TreduRekry koulutuksen avulla uusia osaajia!
 

TreduRekry-mallilla toteutettavat koulutukset opiskellaan pääsääntöisesti oppisopimuskoulutuksena. Jos ala kuitenkin vaatii pohjaosaamisen hankkimista ennen työpaikalle siirtymistä, koulutus käynnistyy omaehtoisena opiskeluna oppilaitoksessa ja oppisopimukselle siirrytään, kun tarvittava osaaminen on hankittu. Tavoitteena on, että opintojen päätyttyä työnantaja rekrytoi koulutukseen osallistujat.

Työnantajalle TreduRekry tarjoaa oppilaitoksen osaamisen ja tuen koulutuksen suunnitteluun, markkinointiin ja opiskelijahankintaan. Lisäksi koulutusala voi tarjota tukea esim. opiskelijan ohjaukseen, työpaikkaohjaajalle ja työpaikalla tapahtuvan oppimisen suunnitteluun. Yhteistyössä TYKASin (Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalvelut) kanssa tarjoamme työnantajalle mahdollisuuden visuaalisen työpaikkailmoituksen tekoon, jossa työnantaja voi kertoa TreduRekry-koulutusväylän lisäksi myös muista avoimista työpaikoista. Työnantaja saa visuaalisen työpaikkailmoituksen omaan käyttöönsä ja lisäksi TYKAS jakaa sitä omissa kanavissaan.

Hakijalle TreduRekry tarjoaa oppisopimuspaikan ja tulevan työpaikan lisäksi selkeän paketin, josta hakija näkee, mihin ryhtyy. Esimerkiksi koulutuksen sivulla kerrotaan mahdollisimman tarkasti, mitä mukana oleva työnantaja tuleville osaajilleen tarjoaa (palkka, työtunnit, edut, etenemismahdollisuudet, ym.).

Kirjoittaja Kokemuksia Tredusta -blogin kirjoittajat