Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Liikkuva opiskelu –hanke tarjoaa tredulaisille uutta kipinää liikuntaan

Julkaistu 7.12.2020 13.48
Kaipaatko vinkkejä liikunnan aloittamiseen vai etsitkö uutta kipinää liikkumiseen? Olemme ajan hermolla ja haluamme tarjota innostavia ideoita etäarkeesi tammikuussa käynnistyvän virtuaalisen liikunta- ja hyvinvointineuvonnan avulla.
Viisi nuorta heittää ilmaan isoa mustaa palloa. Taustalla punatiilinen rakennus ja koripalloteline. Kuvassa teksti Liikkuva opiskelu.
 

Tampereen kaupunki on mukana valtakunnallisessa Liikkuva opiskelu -hankkeessa. Kaupungin lukioissa ja Tredussa toteutetaan monenlaisia toimia, joilla aktivoidaan opiskelijoita ja henkilökuntaa pitämään huolta hyvinvoinnista ja lisäämään liikettä arkeen. Yksi Liikkuvan opiskelun käytännön toimi Tredussa on tammikuussa käynnistyvä virtuaalinen liikunta- ja hyvinvointineuvonta.

Monipuolisella liikkumisella edistät jaksamisen ja hyvinvoinnin lisäksi oppimista

Korona-aikana on erityisen tärkeää huolehtia tauottamisista, arjen rytmittämisestä ja riittävästä liikunnasta. Lisääntynyt ruudun äärellä oleminen haastaa meidät pitämään huolta itsestämme. Onneksi hybridiopiskelukaan ei ole este aktiiviseen arkeen. Kannattaa esimerkiksi irtautua sopivin väliajoin tuolista ja tehdä vaikka 10 minuutin lenkki lähimaastossa

Lisäksi apua tarjoaa käynnistyvä virtuaalinen liikunta- ja hyvinvointineuvonta, jonka avulla haluamme yhdessä kehittää tredulaisten hyvinvointia ja työkykyä arjessa. Liikunta- ja hyvinvointineuvonnan ideana on, että voit ottaa Teamsin välityksellä yhteyttä neuvonnasta vastaaviin nimettyihin Tredun liikunnanopettajiin. Annamme yleistä liikuntaneuvontaa sekä henkilökohtaista neuvontaa niin aloittelijoille kuin jo aktiivisillekin liikunnan harrastajille.

Ideoidaan yhdessä arjen hyvinvointia

Tammikuussa viestimme tarkemmin, miten pääset liittymään Virtuaalinen liikunta- ja hyvinvointi Teamsiin. Keväällä on suunnitelmissa lisäksi useita muita arkea aktivoivia toimia, joista kerromme tarkemmin niiden toteutusten käynnistyessä. Voit myös ideoida niitä yhdessä kanssamme!

Lisätietoja:

Go lukiot&Tredu Go! -hankkeen projektipäällikkö
Maarit Marttila
puhelin 040 868 7645
sähköposti if.erepmat@alittraM.tiraaM

Kirjoittaja Kokemuksia Tredusta -blogin kirjoittajat