Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Uusi kasvu syntyy verkostoissa -hanke mahdollistaa uusia työ- ja yrittäjyyspolkuja

Julkaistu 21.1.2022 14.47
Tredu on mukana Uusi kasvu syntyy verkostoissa -hankkeessa, jossa muotoillaan uudenlaisia ryhmämuotoisia palveluja henkilöasiakkaille. Hankkeen tavoitteena on parantaa yksilöiden ja yritysten muutosvalmiutta sekä työllistymisen ja työllistämisen edellytyksiä. Hankkeen toiminta-aika on 02/2021-08/2023 ja sitä rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto. Hanke toteutetaan Tampereen kaupungin työllisyys- ja kasvupalveluiden, Ensimetrin, Triben ja Tredun yhteistyönä.
 

Uusi kasvu syntyy verkostoissa -hankkeen palvelut ja tapahtumat on tarkoitettu työttömille työnhakijoille, pian valmistuville opiskelijoille, yrittäjyydestä kiinnostuneille, sivutoimisesti itsensä työllistäville ja kansainvälisille osaajille. Hankkeen kohderyhmää ovat myös osaajapulaa kokevat työnantajat, joilla on halua ratkaista asia käyttämällä monipuolisesti erilaisia työllistämisen tapoja. Hankkeen tapahtumat ja palvelut ovat osallistujille maksuttomia

Toimenpiteillään hanke mahdollistaa verkostojen syntymistä, yhteistyötä ja yhteiskehittämistä. Lopputuloksena hankkeessa syntyy uudenlaisia toimintamalleja työllisyys- ja alkavan yrittäjän palveluiden järjestämiseksi.

Ulkoinen linkkiUusi kasvu syntyy verkostoissa -hankkeen verkkosivut ja lisäksi lyhyt kurkistus: Ulkoinen linkkiNetworks Behind New Growth - YouTube .
Kirjoittaja: yrittäjyyden koordinaattori Emmi Salminen

Kirjoittaja Kokemuksia Tredusta -blogin kirjoittajat