Hae
Valikko
a a

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Ajoneuvoalan ammattitutkinnon laajuus on 150 osaamispistettä. Tutkinto muodostuu neljästä pakollisesta ja 2-3 valinnaisesta tutkinnon osasta. Koulutuksen kesto on noin 1,5 vuotta.

Valmistavan koulutuksen toteutus

Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työn tai muun soveltuvan kokemuksen kautta hankitun osaamisen perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS).

Työssä tapahtuvaa oppimista täydennetään tietopuolisilla opinnoilla. Lähiopetusta on 2-3 päivänä per kuukausi. Yhteensä lähiopetusta on valinnoista riippuen 22–24 päivää. Lisäksi koulutuksen aikana opiskelijoilla on mahdollisuus suorittaa seuraavat pätevyyskoulutukset: Tulityö, EA 1 (2 pv), ilmastointilaite ja SFS6002 – sähköturvallisuus. Tietopuolisen opetuksen lisäksi opetusmuotoina ovat etä- ja verkko-opinnot sekä työssäoppiminen. Koulutuspaikkana on Tredun Ajokinkujan toimipiste Tampereella.


Tutkinnon suorittaminen

Ammattitaito osoitetaan aidoissa työelämän tehtävissä. Näytöt järjestetään tutkinnon suorittajan työ- tai työharjoittelupaikalla joustavasti opintojen aikana.

Hakuaika: 01.04.2019 - 30.08.2019

Ajoneuvoasentaja


Toteutus: 24.09.2019 - 30.08.2021

Sijainti:

Ajokinkujan toimipiste, Tampere

Hinta:

Omaehtoinen koulutus : Osallistumismaksu 300 euroa (koko tutkinto) ja 200 euroa (osatutkinto). Maksua ei palauteta vaikka opiskelija keskeyttäisi opintonsa.

Oppisopimuskoulutus: 150 euroa (koko tutkinto) ja 100 euroa (osatutkinto). Maksua ei palauteta vaikka opiskelija keskeyttäisi opintonsa.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

-Suoritettu alan perustutkinto tai vastaavat tiedot ja taidot.

-Alan työkokemusta kaksi – kolme vuotta.

-Hyvä terveys.

-Hyvä suomenkielen taito.

Valintatilaisuus:

Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Haastattelukutsun saat emailitse/ tekstiviestillä/ kirjeellä. Haastattelut pidetään Tredun Ajokinkujan toimipisteessä. Haastattelun kesto on max 45 minuuttia.

Hakeutuminen:

Ulkoinen linkkiHAKU, AJONEUVOASENTAJAN AMMATTITUTKINTO HUOM: Jos linkin avaamisen jälkeen esille tulee virheilmoitus, niin päivitä sivu. Tämän jälkeen linkin pitäisi aueta normaalisti.

Koulutukseen on jatkuva haku.

Lisätiedot:

Lisätietoja hakeutumisesta ja koulutuksesta antavat:
Tuntiopettaja
Erkka Javanainen
puhelin +358401306763
sähköposti if.erepmat@nenianavaJ.akkrE

Koulutussuunnittelija
Marko Tamminen
puhelin +358447664406
sähköposti if.erepmat@nenimmaT.okraM

Oppisopimusasioissa ole yhteydessä Mikko Heikkiseen:
Koulutustarkastaja
Mikko Heikkinen
puhelin 040 711 5347
sähköposti if.erepmat@nenikkieH.S.okkiM

autoalan perustutkinto