Hae
Valikko
a a

Digiviestinnän assistentti liiketoiminnan ammattitutkinto

Koulutuksen tavoitteena on kehittää digiajan liiketoiminnan assistentin tehtävissä tarvittavaa osaamista ja saada paremmat valmiudet työllistyä alan tehtäviin. Koulutus soveltuu työnhakijoille, joilla on alan työkokemusta ja halua syventää tai laajentaa osaamistaan tavoitteena työllistyminen assistentin tehtäviin. Koulutuksessa suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinto tai sen osa, mikäli aikaisempi työkokemus on riittävä ja työssäoppimispaikan työtehtävät täyttävät tutkinnossa tai sen osissa vaadittavat kriteerit. Koulutuksen numero on 692289.

Hakuaika: - 31.8.2020

Digiviestinnän assistentti, liiketoiminnan ammattitutkinto tai osatutkinto

Digiviestinnän assistentin tehtävät vaativat liiketoiminnan tehtävien tuntemusta, asiakaspalvelutaitoja ja työyhteisötaitoja. Työtehtävät voivat olla esimerkiksi asiakkuuksien, asiakirjahallinnon tai sisäisten palvelutehtävien hoitamista, markkinointiviestinnän suunnittelua ja toteutusta hyödyntäen digitaalista markkinointia sekä markkinoinnin automaatiota ja analytiikkatyökaluja.

Assistentti käyttää asiakashallinta-, raportointi- ja muita seurantajärjestelmiä, tekee selvittely- ja analysointityötä, päivittää tietoja järjestelmiin, muokkaa asiakirjoja ja toimii viestinnässä markkinointi- ja viestintästrategiaa toteuttaen. Digiviestinnän assistentti toimii palveluhaluisesti, vastuullisesti ja yhteistoiminnallisesti organisaationsa sisäisissä ja ulkoisissa yhteyksissä hyödyntäen työssään sähköisiä viestintävälineitä. Työ edellyttää oma-aloitteisuutta, tarkkuutta, ideointikykyä ja vastuullisuutta sekä jatkuvaa oman alan kehittymisen seuraamista.

Koulutuksesta järjestetään 13.8.2020 klo 13-14.30 sähköisesti Teams-sovelluksella infotilaisuus, johon ilmoittaudutaan alla olevan linkin kautta:

Ulkoinen linkkihttps://bit.ly/DAilmo
Ilmoittautuneille lähetetään osallistumislinkki sähköpostiin keskiviikkona 12.8.2020 klo 16 mennessä. Tervetuloa kuulolle!

Koulutuksen sisältöä:

  • Asiakaspalvelu, asiakkuuksien hoitaminen ja asiakasviestintä
  • Toimisto-ohjelmistot ja nettityökalut
  • Asiakirjahallinto, arkistointi ja asiakirjojen tuottaminen
  • Markkinointiviestintä ja markkinointisuunnitelma
  • Markkinoinnin digitaaliset työkalut

Koulutus perustuu liiketoiminnan ammattitutkinnon seuraavien tutkinnon osien vaatimuksiin: Assistentti- ja sihteerityön palvelut, Markkinointiviestinnän toimeksianto ja Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen.
Tutkinnon perusteet löytyvät alla olevan linkin kautta:
Ulkoinen linkkiLiiketoiminnan ammattitutkinto
Tutkintoon kuuluvat näytöt tehdään alan työtehtävissä työpaikalla koulutuksen aikana.

Koulutus on monimuotoista päiväopiskelua. Tredussa pidettävien lähiopetuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy ohjattuja verkko- ja etätehtäviä. Työssäoppimisjakson kesto on noin 4 kuukautta, joka voi alkaa heti opintojen alkuvaiheessa. Lähiopetuksessa käydään työssäoppimispäivien ohessa.


Hakuaika: - 31.8.2020
Toteutus: 30.9.2020 - 30.4.2021

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere

Hinta:

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.

Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta

Ulkoinen linkkite-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/tyovoimakoulutus/haku_ja_valinta
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi . Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Valintatilaisuus:

Hakuaika koulutukseen päättyy 31.8.2020.
Haastattelut järjestetään 9.-10.9.2020.
Koulutus alkaa 30.9.2020.

Hakeutuminen:

Työvoimakoulutukseen haetaan työ- ja elinkeinotoimiston internet-sivuilla olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 692289. Alla suora linkki TE-toimiston koulutussivulle:Ulkoinen linkkiwww.te-palvelut.fi

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ –painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.
Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytä hakemus huolella. Perustele hakemuksessasi koulutuksen tarpeellisuus työnhakusi kannalta ja kerro myös millaisia työtehtäviä olet hakemassa.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa Ulkoinen linkkiwww.te-palvelut.fi.

Lisätiedot:

Lehtori
Paula Pihlus
puhelin 040 806 2656
sähköposti if.erepmat@sulhiP.aluaP

Koulutussuunnittelija
Heidi Rantanen
puhelin 041 730 0234
sähköposti if.erepmat@1nenatnar.idieh

TE-palvelujen koulutusneuvonta
sähköposti if.otsimiot-et@atnovuensutuluok
puhelin 0295 020 702

Soittoaika ma–pe klo 9.00–16.15