Hae
Valikko
a a

Puun jatkojalostaminen 30 osp, hirsirakentaminen

Puun jatkojalostaminen, hirsirakentamisen koulutus (30 osp) Tredun Metsätien toimipisteessä Ylöjärvellä, Kurussa. Koulutuksen kesto on kaksi viikkoa.

Koulutuksen aikana osallistujat perehtyvät perinteisiin kirvesmiestaitoihin siten, että he kykenevät suoriutumaan itsenäisesti kehikon rakentamistehtävistä. Tavoitteena on opettaa opiskelijoille pelkka- ja pyöröhirsirakentamisen perusteet.

Puun jatkojalostaminen, hirsirakentamisen koulutus. Ajankohta ilmoitetaan myöhemmin.

Hirsirakentaminen, lisää infoa

Sijainti:

Metsätien toimipiste, Ylöjärvi

Hinta:

Koulutuksen hinta on 700 € (sis. alv. 24 %), sisältäen opetuksen ja jaettavan materiaalin. Koulutuksen hinta ja mahdollinen majoitusmaksu laskutetaan koulutuksen alettua. Oppilaitoksella on mahdollisuus majoittua opiskelijahintaan 2 vk/omat liinavaatteet/kahden hengen huone/200 €/ (sis. alv. 10 %).

Ruokailla voi Fazer Amican opiskelijaruokaravintolassa Metsätiellä edulliseen opiskelijahintaan. Tarjolla on aamupala, lounas ja päivällinen (perjantaina ei päivällistä). Erikoisruokavalioista on hyvä ilmoittaa etukäteen ravintopäällikkö Sanna Kellokoskelle p. 040 631 2239.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Moottorisahan peruskäyttö. Metsurin turvavarusteet ovat pakolliset, koska työskentelyssä käytämme moottorisahaa. Pakollisia turvavarusteita ovat metsurin viiltohousut, viiltosuojaiset turvakengät, metsurin kypärä, turvakäsineet ja suojalasit. Ota myös mukaan timpurinkynä, rullamitta, ja puukko. Timpurinliivi on hyvä varustus, siinä työvälineet kulkevat mukana. Käytämme oppilaitoksen moottorisahoja.

Hirsirakentamisen kurssin (Puun jatkojalostaminen, 30 osp) voi valita Metsäalan ammattitutkinnon tutkinnon osaksi. Lisätietoja antaa opettaja Jukka Honkanen p. 040 823 6440.

Valintatilaisuus:

Kurssille otetaan kaksitoista opiskelijaa. Valinta koulutukseen tapahtuu hakemuksen perusteella.

Hakeutuminen:

Ilmoittautuminen on sitova, mahdolliset peruutukset kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua. Mikäli peruutus tehdään myöhemmin tai jätetään kokonaan tekemättä, perimme koko osallistumismaksun ellei osallistujalla ole esittää lääkärintodistusta poisjäännin perusteeksi. Peruutus tulee tehdä sähköpostilla tuula.saukko@tampere.fi. Esteen sattuessa osallistujan voi vaihtaa.

Lisätiedot:

Lehtori
Jukka Honkanen
puhelin 040 823 6440
sähköposti if.erepmat@nenaknoh.akkuj

Opintosihteeri
Tuula Saukko
puhelin 040 734 8590
sähköposti if.erepmat@okkuaS.aluuT

hirsirakentaminen kurssi