Hae
Valikko
a a

Kirjanpidon ja reskontrien ammattilaiseksi

Kirjanpidon ja reskontrien ammattilaiseksi, liiketoiminnan ammattitutkinto (nro 692279)

Taloushallinnon ammattilaisista on kysyntää kaikkialla työelämässä. Kirjanpidon, laskutuksen ja reskontrien tehtävissä vaaditaan erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta sekä asiakaspalvelutaitoja. Taloushallinnon ammattilaiset työskentelevät erilaisissa organisaatioissa esim. yritysten talousosastolla ja tilitoimistoissa.

Koulutus on suunnattu työnhakijoille, joilla on alan koulutusta tai työkokemusta ja jotka haluavat päivittää tai syventää kirjanpidon, laskutuksen ja reskontrien tehtävissä tarvittavaa osaamista ja saada valmiuksia työllistyä alan työtehtäviin. Tavoitteena on suorittaa liiketoiminnan ammattitutkinto tai tutkinnon osa/osia taloushallinnon osaamisalalta, mikäli aikaisempi työkokemus on riittävä ja työssäoppimispaikan työtehtävät täyttävät tutkinnossa ja sen osissa vaadittavat kriteerit.

Koulutus perustuu liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisalan tutkinnon osien vaatimuksiin. Koulutuksessa suoritetaan tutkinnon pakollinen osa: Liiketoiminnan tehtävissä toimiminen sekä 1-2 tutkinnon osaa seuraavista: Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen, Reskontran hoitaminen sekä Tilinpäätös ja verotus. Tutkinnon perusteet löytyvät osoitteesta:Ulkoinen linkkiLiiketoiminnan ammattitutkinto Tutkintoon kuuluvat näytöt tehdään alan työtehtävissä työpaikalla koulutuksen aikana.

Koulutuksen sisältö mm.:

  • Työvälineohjelmat sekä taloushallinnon sovellusohjelma
  • Taloushallinnon matematiikka
  • Palkanlaskennan perusteet
  • Sähköinen asiakasviestintä
  • Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen
  • Reskontran hoitaminen
  • Tilinpäätös ja verotus

Koulutus on monimuotoista päiväopiskelua. Tredun Hervannan toimipaikassa pidettävien lähiopetuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy ohjattuja verkko- ja etätehtäviä. Työssäoppimisjakson kesto on noin 5 kuukautta.

Koulutuksen numero on 692279.


Hakuaika: - 15.9.2020

Lisätiedot ja hakeutuminen


Hakuaika: 22.4.2020 - 15.9.2020
Toteutus: 5.10.2020 - 28.5.2021

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere

Hinta:

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta.
Koulutuksen ajalta maksetaan työttömyysetuutta ja kulukorvausta. Lisätietoa työvoimakoulutuksesta löydät osoitteesta Ulkoinen linkkite-palvelut.fi/te/fi/tyonhakijalle/ammatinvalinta_koulutus/tyovoimakoulutus/haku_ja_valinta
Tietoa koulutukseen hakeutumisesta ja sen aikana maksettavista taloudellisista etuuksista saat TE-palveluiden koulutusneuvonnasta ma-pe klo 9.00-16.15, puhelimitse 0295 020 702 tai sähköpostitse osoitteesta koulutusneuvonta@te-toimisto.fi . Koulutusneuvonnan löydät myös Facebookista osoitteella www.facebook.com/koulutusneuvonta

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Työvoimakoulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhan alaisille TE-toimiston asiakkaille, joiden työnhaku on voimassa.

Valintatilaisuus:

Hakuaika koulutukseen päättyy 15.9.2020.
Haastattelut järjestetään 23.-24.9.2020 (haastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella).
Koulutus alkaa 5.10.2020.

Hakeutuminen:

Työvoimakoulutukseen haetaan työ- ja elinkeinotoimiston internet-sivuilla Ulkoinen linkkihttp://www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 692279.

Täytä hakemus ’Hae tähän koulutukseen’ –painikkeen kautta. Jos täytät sähköisen hakemuksen ilman pankkitunnuksia, sinun tulee vahvistaa hakemuksesi TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä. Valintahaastatteluun kutsutaan koulutushakemuksen perusteella, joten täytä hakemus huolella. Perustele hakemuksessasi koulutuksen tarpeellisuus työnhakusi kannalta ja kerro myös millaisia työtehtäviä olet hakemassa.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta ja tarkistaa valintatietosi Oma asiointi -palvelussa osoitteessa Ulkoinen linkkiwww.te-palvelut.fi.

Lisätiedot:

Tuntiopettaja
Tuija Mäkinen
puhelin 040 686 2477
sähköposti if.erepmat@nenikaM.H.ajiuT

TE-palvelujen koulutusneuvonta
sähköposti if.otsimiot-et@atnovuensutuluok
puhelin 0295 020 702

Soittoaika ma–pe klo 9.00–16.15