Hae
Valikko
a a

Kirjanpidon ja reskontrien ammattilaiseksi

Taloushallinnon ammattilaisista on kysyntää kaikkialla työelämässä. Kirjanpidon, laskutuksen ja reskontrien tehtävissä vaaditaan erityistä huolellisuutta ja tarkkuutta sekä asiakaspalvelutaitoja. Taloushallinnon ammattilaiset työskentelevät erilaisissa organisaatioissa esim. yritysten talousosastolla ja tilitoimistoissa.

Koulutuksen sisältö mm.:

  • Työvälineohjelmat sekä taloushallinnon sovellusohjelma
  • Taloushallinnon matematiikka
  • Palkanlaskennan perusteet
  • Sähköinen asiakasviestintä
  • Kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen
  • Reskontran hoitaminen
  • Tilinpäätös ja verotus
Koulutus perustuu soveltuvin osin liiketoiminnan ammattitutkinnon taloushallinnon osaamisalan tutkinnon osien liiketoiminnan tehtävissä toimiminen, kirjanpidon ja arvonlisäverotuksen hoitaminen, reskontran hoitaminen sekä tilinpäätös ja verotus vaatimuksiin.

Koulutus on kokopäiväistä monimuoto-opiskelua. Tredussa pidettävien lähiopetuspäivien lisäksi koulutukseen sisältyy ohjattuja verkko- ja etätehtäviä. Työssäoppimisjakson kesto on noin 5 kuukautta.
Hakuaika: - 27.8.2019

Lisätiedot ja hakeutuminen


Hakuaika: 5.4.2019 - 27.8.2019
Toteutus: 23.9.2019 - 21.4.2020

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere

Hinta:

Työvoimakoulutus on opiskelijalle maksutonta. 

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Koulutus on tarkoitettu työttömille tai työttömyysuhanalaisille työnhakijoille, joilla on jo alan koulutus tai työkokemusta ja jotka haluavat päivittää tai syventää kirjanpidon, laskutuksen ja reskontrien tehtävissä tarvittavaa osaamista ja saada valmiuksia työllistyä alan työtehtäviin.

Mikäli aikaisempi työkokemus on riittävä ja työssäoppimispaikan työtehtävät täyttävät tutkinnossa tai sen osissa vaadittavat kriteerit, koulutuksen aikana on tavoitteena suorittaa Liiketoiminnan ammattitutkinto tai ammattitutkinnon osia taloushallinnon osaamisalalta. Tutkintoon kuuluvat näytöt tehdään alan työtehtävissä työpaikalla koulutuksen aikana.

Hakeutuminen:

Työvoimakoulutukseen haetaan työ- ja elinkeinotoimiston internet-sivuilla Ulkoinen linkkihttp://www.te-palvelut.fi olevalla sähköisellä hakulomakkeella. Koulutuksen numero on 685527.

Jos haku tapahtuu ilman tunnistautumista, on hakemus vahvistettava TE-toimistossa ennen hakuajan päättymistä.

Hakemus kannattaa täyttää huolellisesti, sillä hakijoita on yleensä enemmän kuin opiskelupaikkoja ja siten vain osalle hakijoista lähetetään kutsu koulutuksen valintahaastatteluun. Selvitä hakemuksen Tarkemmat perustelut -kohdassa, miksi olet kiinnostunut tästä koulutuksesta. Selvitä myös aikaisempi kokemuksesi alan tehtävissä.

Voit seurata hakemuksesi tilannetta verkossa (mm. haastattelukutsu ja valintapäätös): Ulkoinen linkkiTE-palveluiden oma asioinnissa (Oma asiointi → Henkilöasiakas → Työvoimakoulutus → Koulutushakemusteni tilanne).

Hakuaika koulutukseen päättyy 27.8.2019. Esivalinta tehdään 29.8.2019 ja haastattelut pidetään 9.-10.9.2019 Tredun Hepolamminkadun toimipisteessä.

Lisätiedot:

Tuntiopettaja
Tuija Mäkinen
puhelin 040 686 2477
sähköposti if.erepmat@nenikaM.H.ajiuT

TE-palvelujen koulutusneuvonta
sähköposti if.otsimiot-et@atnovuensutuluok
puhelin 0295 020 702

Soittoaika ma–pe klo 9.00–16.15