Hae
Valikko
a a

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto

Teknologiateollisuus tarvitsee osaavaa työvoimaa. Onko sinulla jo alan peruskoulutus ja haluat päivittää tai laajentaa osaamistasi suorittamalla ammattitutkinnon tai tutkinnon osia?

Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinnon suorittanut toimii itsenäisesti monipuolisissa koneasennus- ja kunnossapitotehtävissä. Tutkinnon suorittaneella on vahva osaaminen koneiden ja laitteiden asentamisessa, huoltamisessa ja korjaamisessa sekä toimii alansa asiantuntijana eri sidosryhmien kanssa.

Kunnossapitoasennuksen osaamisala

Kunnossapitoasennuksen osaamisalan suorittanut työskentelee itsenäisesti erilaisten laitteiden ja järjestelmien kokoonpano-, asennus- ja huoltotöissä. Valinnaisista tutkinnon osista riippuen voit erikoistua erilaisten laitteiden ja järjestelmien asennus-, mittaus- ja kunnossapitotöihin.

Koulutuksen kesto on n. 1,5 - 2 vuotta. Lähipäiviä on n. 1-2 pv/kk, lisäksi etä-/verkko-opetusta sekä työpaikalla tapahtuvaa opiskelua. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere
Hakuaika: Jatkuva haku
Toteutusaika: Joustava aloitus - HOKSin mukaan

Hinta:

Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 400 euroa, tutkinnon osa 250 euroa.
Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa, tutkinnon osa 100 euroa.
Maksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opinnot.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Koulutus on tarkoitettu alalla työskenteleville ja/tai alan työkokemusta omaaville, jotka haluavat laajentaa osaamistaan/suorittaa ammattitutkinnon.

Hakeutuminen:

Ulkoinen linkkiJatkuva haku Koneasennuksen ja kunnossapidon ammattitutkinto.
OPPISOPIMUSKOULUTUS
Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuspalveluihin.

Katso lisää oppisopimuksesta.

Lisätiedot:

Lehtori
Antti Lyhteilä
puhelin +358505712992
sähköposti if.erepmat@aliethyL.ittnA

opinto-ohjaaja
Mikko Kukkola
puhelin 050 517 5497
sähköposti if.erepmat@alokkuk.okkim

Tredun oppisopimuspalvelut
Koulutustarkastaja
Osmo Tahvanainen
puhelin 050 442 0353
sähköposti if.erepmat@nenianavhaT.omsO