Hae
Valikko
a a

Koneistaja

Kone- ja tuotantotekniikka on Suomen tärkeimpiä teollisuuden aloja ja se tarjoaa sinulle huippu mahdollisuudet työllistyä. Koneistaja valmistaa koneenosia erilaisin lastuavin työmenetelmin työpiirustusten mukaan.

Opetuksessa hyödynnetään uutta teknologiaa, koneet ja ohjelmistot ovat nykyaikaisia. Koulutuksessa opit alan perustöitä: sorvausta, jyrsintää, hitsausta sekä erilaisia asennus- ja automaatiotöitä. Lisäksi opit mm. NC-koneistusta, CAD –piirtämistä, CAM –ohjelmointia ja robotin käyttöä.

Ohjaus- ja hakupäivät:

Hakuaika: - 9.9.2020

Koulutuksen sisältö ja toteutus

- CNC-jyrsintä
- CNC-sorvaus
- CAD/CAM-ohjelmointi
- Robotin käyttö
- Työturvallisuuskorttikoulutus
- Tulityökorttikoulutus
- Ensiapukoulutus
- Yhteiset tutkinnon osat verkko-opintoina

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto tai tutkinnon osia ja työllistyä koneistajan työtehtäviin.

Koulutuksen suunniteltu kesto on 2 v. Koulutukseen osallistuvalla ei tarvitse olla aikaisempaa koulutusta/osaamista alalta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan tutkinnon osiin henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Koulutus toteutetaan ilta- ja monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on enintään neljänä iltana viikossa (ma-to),
klo 17.00-21.00 välisenä aikana. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin sisältyy myös itsenäistä opiskelua ja verkko-opintoja sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.Toteutus: 19.10.2020 - 14.10.2022, HOKSin mukaan

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere

Hinta:

Koulutus on maksutonta. Oppilaitos tarjoaa opiskelijoille työturvallisuuden kannalta välttämättömät henkilökohtaiset suojavälineet (mm. turvajalkineet, haalarit). Jonkin verran pakollisia kustannuksia syntyy kuitenkin opiskelutarvikkeiden ja oppikirjojen hankinnasta.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Valintatilaisuus:

Hakijat haastatellaan henkilökohtaisesti.

Hakeutuminen:

JATKUVA HAKU
Hae jatkuvassa haussa, kun olet suorittanut lukion päättötodistuksen tai toisen ammatillisen tutkinnon, olet jäänyt yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa tai haluat hankkia lisäosaamista tai vaihtaa alaa. Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Katso lisää jatkuvasta hausta.

Lisätiedot:

opinto-ohjaaja
Mikko Kukkola
puhelin 050 517 5497
sähköposti if.erepmat@alokkuk.okkim

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649
avoinna ma–pe klo 9–15