Hae
Valikko
a a

Konetekniikan peruskurssi

Kone- ja tuotantotekniikka on Suomen tärkeimpiä teollisuuden aloja ja se tarjoaa sinulle huippu mahdollisuudet työllistyä. Koulutuksessa opit alan perustöitä: sorvausta, jyrsintää, hitsausta sekä erilaisia asennus- ja automaatiotöitä. Koulutukseen osallistuminen ei edellytä aikaisempaa alan kokemusta tai osaamista ja soveltuu hyvin ammatinvaihtajille.

Opiskelu on hyvin käytännönläheistä. Tredussa on rennot ja asiantuntevat opettajat sekä hyvä tekemisen meininki. Opetuksessa hyödynnetään uutta teknologiaa, koneet ja ohjelmistot ovat nykyaikaisia. Voit opiskella joko päivällä tai illalla.

Ohjaus- ja hakupäivät:

Hakuaika: - 9.9.2020

Koulutuksen sisältö ja toteutus

- Koneistustyöt
- Levy- ja hitsaustyöt
- Konepiirustus
- Asennus- ja automaatiotekniikka
- Sähkötekniikka
- Työturvallisuuskorttikoulutus
- Tulityökorttikoulutus
- Ensiapukoulutus

Koulutuksen tavoitteena on suorittaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta tutkinnon osat
- Valmistustyötehtävissä toimiminen, 25 osp
- Asennus- ja automaatiotyöt, 10 osp

Koulutuksen suunniteltu kesto on 5 kk. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan tutkinnon osiin henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Koulutuksen toteutus sekä päivä- ja monimuotokoulutuksena että ilta- ja monimuotokoulutuksena.
Päivä-/monimuotokoulutuksessa lähiopetusta on enintään neljänä päivänä viikossa, klo 8.00-16.00 välisenä aikana. Ilta-/monimuotokoulutuksessa lähiopetusta on enintään neljänä iltana viikossa (ma-to), klo 17.00-21.00 välisenä aikana. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin sisältyy myös itsenäistä opiskelua ja etäopintoja sekä työpaikalla tapahtuvaa oppimista.Toteutus: 19.10.2020 - 19.3.2021

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere

Hinta:

Koulutus on maksutonta. Oppilaitos tarjoaa opiskelijoille työturvallisuuden kannalta välttämättömät henkilökohtaiset suojavälineet (mm. turvajalkineet, haalarit). Jonkin verran pakollisia kustannuksia syntyy kuitenkin opiskelutarvikkeiden ja oppikirjojen hankinnasta.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Valintatilaisuus:

Hakijat haastatellaan henkilökohtaisesti.

Hakeutuminen:

JATKUVA HAKU
Hae jatkuvassa haussa, kun olet suorittanut lukion päättötodistuksen tai toisen ammatillisen tutkinnon, olet jäänyt yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa tai haluat hankkia lisäosaamista tai vaihtaa alaa. Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Katso lisää jatkuvasta hausta.

Lisätiedot:

opinto-ohjaaja
Mikko Kukkola
puhelin 050 517 5497
sähköposti if.erepmat@alokkuk.okkim

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649
avoinna ma–pe klo 9–15