Hae
Valikko
a a

Kouluttaudu ja työllisty muovialan yrityksiin Virroilla

Koulutuksen tavoitteena on kehittyä muovialan monipuoliseksi osaajaksi ja työllistyä alan työtehtäviin. Koulutuksessa saat valmiudet kehittyä ammattilaiseksi teknologiateollisuuden palvelukseen ammattinimikkeellä muovi- ja kumituotevalmistaja. Koulutuksen aikana sinulla on myös mahdollisuus suorittaa kone- ja tuotantotekniikan perustutkinnosta tutkinnon osa muovi- ja kumialalla toimiminen (30 osp).

Hakuaika: 7.10.2019 - 9.1.2020

Kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto, tutkinnon osana muovi- ja kumialalla toimiminen

Muovi- ja kumituotevalmistaja osaa alansa tuotantotekniikat ja valmistusmenetelmät, sekä käytettävät materiaalit. Tutkinnon suorittanut osaa työskennellä tuotteiden valmistukseen, testaukseen, laadunvalvontaan, käyttämiensä koneiden huoltoon ja kunnossapitoon sekä varastotoimintoihin liittyvissä tehtävissä. Hän osaa toimia tuotannossa ja työyhteisössä taloudellisesti ja turvallisesti, sekä huolehtia työnsä laadusta. Muovi- ja kumialan työntekijä voi työskennellä osana tuotantoa, jossa valmistuu erilaisia tuotteita yksinkertaisista kertakäyttöisistä huippukalliisiin ja -teknisiin tuotteisiin. Työtehtävä voi olla esimerkiksi massatuotannon automatisoitu ekstruusio-, ruiskuvalu-, puhallusmuovaus-, lämpömuovaus- tai rotaatiovaluprosessien käyttö- tai valvonta. Hän voi työskennellä myös käsityövaltaisessa valmistuksessa, tai hyödyntää moderneja valmistustekniikkoja ja robotiikkaa tuotteiden valmistamiseen ja viimeistelyyn.

Oppiminen oikeissa työtehtävissä on koulutuksen kantava teema. Toteutamme koulutuksen tavalla, joka antaa nopeita tuloksia henkilökohtaisen osaamisesi kasvattamiseen.

Tähän koulutushankkeeseen mukaan lähteviä yrityksiä ovat mm. Finncont Oy, Virtain muovityö Oy, Jita Oy sekä Kiiltoplast Oy.


Hakuaika: 7.10.2019 - 9.1.2020
Toteutus: 3.2.2020 - 29.5.2020

Sijainti:

Virtain toimipiste

Hinta:

Koulutus on opiskelijoille maksuton. Opiskelijoilta peritään kuitenkin mahdolliset viranomaismaksut korttikoulutuksista.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Koulutus on tarkoitettu ensisijaisesti työttömille ja työttömyysuhanalaisille 20-vuotta täyttäneille henkilöille, joilla on jonkin verran työkokemusta teollisesta työstä tai tekniikan alan koulutusta sekä jotka ovat kiinnostuneita työskentelystä muovialan monipuolisissa työtehtävissä. Valittavan henkilön pitää olla perusterve, hänellä pitää olla valmius vähintään kaksivuorotyöhön sekä omata riittävä suomenkielentaito. Tredu arvioi tarvittaessa hakijan kielitaidon ennen lopullista koulutusvalintaa.

Valintatilaisuus:

Hakijat kutsutaan haastatteluun hakemusten perusteella. Haastattelupäivät ovat 23.1 ja 24.1.2020. Haastattelukutsu tulee hakijan voimassaoleviin yhteystietoihin, jotka on ilmoitettu TE-toimistolle. Mahdollinen puhelinsoitto tulee 0295- alkuisesta numerosta.

Hakeutuminen:

Hae koulutukseen joko TE-toimiston nettisivujen tai oman TE-toimistosi kautta. Koulutusnumero on 688471.

Yhteyshenkilönä Pirkanmaan TE-toimistosta tässä koulutuksessa on Janne Virtala, puh. 029 5045811.

Hakuaika on 7.10.2019 - 9.1.2020.

Lisätiedot:

Lisätietoja hakeutumisesta ja koulutuksesta antavat:
Lehtori
Timo Lampinen
puhelin +358505242480
sähköposti if.erepmat@nenipmaL.E.omiT

Koulutussuunnittelija
Marko Tamminen
puhelin +358447664406
sähköposti if.erepmat@nenimmaT.okraM

Opinto-ohjaaja
Soili Ykspetäjä
puhelin +358447664463
puhelin 044 766 4463
sähköposti if.erepmat@ajatepskY.ilioS

kone- ja tuotantotekniikan perustutkinto