Hae
Valikko
a a

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Tutkinnon suorittanut henkilö työskentelee vaativissa esimiehen työtehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, julkisen sektorin ravitsemispalveluissa, kahviloissa, pikaruokaravintoloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa ja rahtilaivoissa. Hän voi toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa

- suunnitella, organisoida, ohjata, valvoa ja kehittää päivittäistä toimintaa erilaisten majoitus- ja ravitsemisalan yritysten ja organisaatioiden tulos- ja laatutavoitteiden mukaisesti
- suunnitella, organisoida ja johtaa päivittäisiä tuotanto- ja asiakaspalveluprosesseja asiakaslähtöisesti pyrkien parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen
- mitoittaa henkilökunnan määrän ja laadun suhteessa toimintaan
- opastaa, ohjata ja valvoa henkilöstöään muuttuvissa tilanteissa asiakas-, henkilöstö-, työ- ja tuoteturvallisuuden huomioiden
- omaa alaansa ja organisaation toimintaa koskevan lainsäädännön, viranomaisohjeet ja määräykset siten, että pystyy johtamaan ja valvomaan työtä
- johtaa omalla esimerkillään ja ymmärtää viestinnän ja vuorovaikutuksen merkityksen esimiestyössä
- toimia palveluhenkisesti, vastuullisesti ja yhteistoiminnallisesti organisaation sisäisistä ja ulkoisista asiakkaista huolehtien
- hoitaa asiakas-, sidosryhmä- ja verkostosuhteita
- työskennellä sitoutuneesti, vastuullisesti, oma-aloitteisesti ja luottamuksellisesti.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Koulutuksen toteutus:

Koulutus toteutetaan käytännön työtehtävien yhteydessä oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma HOKS ja opiskelun toteutus, laajuus ja kesto arvioidaan sen mukaisesti yksilöllisesti.


Hakuaika: Koulutukseen on jatkuva haku. Hakijat kutsutaan haastatteluun.
Toteutus: Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Sijainti:

Santalahdentien toimipiste, Tampere

Hinta:

Omaehtoinen koulutus : Osallistumismaksu 500 euroa (koko tutkinto) ja 300 euroa (osatutkinto). Maksua ei palauteta vaikka opiskelija keskeyttäisi opintonsa.

Oppisopimuskoulutus: 150 euroa (koko tutkinto) ja 100 euroa (osatutkinto). Maksua ei palauteta vaikka opiskelija keskeyttäisi opintonsa.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työpaikkaa sekä mahdollisuutta tehdä esimiestehtäviä omalla työpaikalla.

Valintatilaisuus:

Kaikki hakijat kutsutaan haastatteluun.

Hakeutuminen:

Ulkoinen linkkiHaku Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkintoon

OPPISOPIMUSKOULUTUS
Haku oppisopimuskoulutukseen tapahtuu Tredun oppisopimuskeskuksen kautta. Ota yhteys oppisopimuksen koulutustarkastaja Osmo Tahvanaiseen, puh. 050 442 0353, osmo.tahvanainen@tampere.fi.

Ulkoinen linkkiKatso lisää oppisopimuksesta


Lisätiedot:

Palveluvastaava
Anne Ingman
puhelin 040 170 2465
sähköposti if.erepmat@namgnI.ennA

Tredun oppisopimuspalvelut
sähköposti if.erepmat@sumipos.ippo
puhelin 03 5654 7999

avoinna ma, ti, to, pe klo 9-15 ja ke klo 12-15

33100 Tampere

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649
postiosoite Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Hakupalvelu, PL 217, 33101 Tampere
33540 Tampere
avoinna ma–pe klo 9–15

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto