Hae
Valikko
a a

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Tutkinnon suorittanut henkilö työskentelee vaativissa esimiehen työtehtävissä erilaisissa majoitus- ja ravitsemisliikkeissä, kuten hotelleissa, ravintoloissa, julkisen sektorin ravitsemispalveluissa, kahviloissa, pikaruokaravintoloissa, liikenneasemien ravintoloissa sekä matkustajalaivojen ravintoloissa ja rahtilaivoissa. Hän voi toimia myös itsenäisenä majoitus- ja ravitsemisalan yrittäjänä.

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinnon suorittanut osaa

- suunnitella, organisoida, ohjata, valvoa ja kehittää päivittäistä toimintaa erilaisten majoitus- ja ravitsemisalan yritysten ja organisaatioiden tulos- ja laatutavoitteiden mukaisesti
- suunnitella, organisoida ja johtaa päivittäisiä tuotanto- ja asiakaspalveluprosesseja asiakaslähtöisesti pyrkien parhaaseen mahdolliseen asiakastyytyväisyyteen
- mitoittaa henkilökunnan määrän ja laadun suhteessa toimintaan
- opastaa, ohjata ja valvoa henkilöstöään muuttuvissa tilanteissa asiakas-, henkilöstö-, työ- ja tuoteturvallisuuden huomioiden
- omaa alaansa ja organisaation toimintaa koskevan lainsäädännön, viranomaisohjeet ja määräykset siten, että pystyy johtamaan ja valvomaan työtä
- johtaa omalla esimerkillään ja ymmärtää viestinnän ja vuorovaikutuksen merkityksen esimiestyössä
- toimia palveluhenkisesti, vastuullisesti ja yhteistoiminnallisesti organisaation sisäisistä ja ulkoisista asiakkaista huolehtien
- hoitaa asiakas-, sidosryhmä- ja verkostosuhteita
- työskennellä sitoutuneesti, vastuullisesti, oma-aloitteisesti ja luottamuksellisesti.

Hakuaika: - 31.1.2020

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkinto

Koulutuksen toteutus:

Koulutus toteutetaan käytännön työtehtävien yhteydessä oppisopimuksella tai omaehtoisena koulutuksena. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma HOKS ja opiskelun toteutus, laajuus ja kesto arvioidaan sen mukaisesti yksilöllisesti.

Seuraava koulutus alkaa 15.1.2020. Haku loppuu 15.12.2019.

Päätös paikasta ilmoitetaan 31.12.2019 mennessä.

Paikka pitää ottaa vastaan 7.1.2020 mennessä

Haku syksyllä alkavaan koulutukseen alkaa maaliskuun alussa.


Toteutus: Koulutuksen aloitus ja kesto määräytyy henkilökohtaisen suunnitelman mukaan.

Sijainti:

Santalahdentien toimipiste, Tampere

Hinta:

Omaehtoinen koulutus : Osallistumismaksu 500 euroa (koko tutkinto) ja 300 euroa (osatutkinto). Maksua ei palauteta vaikka opiskelija keskeyttäisi opintonsa.

Oppisopimuskoulutus: on maksuton

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työpaikkaa sekä mahdollisuutta tehdä esimiestehtäviä omalla työpaikalla.

Valintatilaisuus:

Kaikki hakijat haastatellaan.

Hakeutuminen:

Ulkoinen linkkiHaku Majoitus- ja ravitsemisalan esimiestyön erikoisammattitutkintoon

OPPISOPIMUSKOULUTUS
Haku oppisopimuskoulutukseen tapahtuu Tredun oppisopimuskeskuksen kautta. Ota yhteys oppisopimuksen koulutustarkastaja Jaana Virtanen, puh. 050 329 5713, jaana.p.virtanen@tampere.fi.

Ulkoinen linkkiKatso lisää oppisopimuksesta


Lisätiedot:

Lehtori
Sanna Kattelus
puhelin +358407115373
sähköposti if.erepmat@sulettaK.annaS

Tredun oppisopimuspalvelut
sähköposti if.erepmat@sumipos.ippo
puhelin 03 5654 7999

avoinna ma, ti, to, pe klo 9-15 ja ke klo 12-15

33100 Tampere

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649
postiosoite Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Hakupalvelu, PL 217, 33101 Tampere
33540 Tampere
avoinna ma–pe klo 9–15

Majoitus- ja ravitsemisalan esimiehen erikoisammattitutkinto