Hae
Valikko
a a

Matkailualan perustutkinto


Matkailualan perustutkinto antaa monipuoliset taidot toimia matkailupalvelujen tai majoituspalveluiden tuottajana. Matkailualalla on monipuolisia tehtäviä usein kansainvälisissä työympäristöissä. Alan työpaikat ovat esimerkiksi hotelleissa, matkailukeskuksissa, kylpylöissä, maatilamatkailuyrityksissä ja ohjelma- tai oheispalveluyrityksissä.

Opiskelu sisältää käytännön harjoituksia sekä teoriaa. Käytännön tehtäviä harjoitellaan oppilaitoksen eri toimipisteissä, työpaikoilla sekä mahdollisuuksien mukaan ulkomailla. Opinnoissa on mahdollisuus perehtyä myös yrittäjyyteen.

Hakuaika: - 31.5.2019

Matkailupalvelujen tuottaja

Matkailupalvelujen tuottaja työskentelee erilaisissa työympäristöissä asiakaspalvelussa. Matkailupalvelujen tuottaja vastaa palvelujen suunnittelusta ja toteuttamisesta. Hän ohjaa ja opastaa asiakkaita sekä tuotteistaa ja markkinoi matkailupalveluja. Työtehtävät ja -nimikkeet vaihtelevat työpaikan mukaan. Työpaikkoja ovat mm. aktiviteettejä tarjoavat matkailuyritykset, kulttuurikohteet, tapahtumat, teema- ja huvipuistot sekä matkailukeskukset, Töitä on myös ruoka-, hyvinvointi-, neuvonta- tai liikuntapalveluissa sekä matkanjärjestäjillä tai majoitusliikkeissä. Opintojen aikana harjoitellaan esimerkiksi tapahtumien suunnittelua ja toteuttamisesta oppilaitoksen eri toimipisteissä ja työpaikoilla sekä mahdollisuuksien mukaan myös ulkomailla.

Matkailualan perustutkinto, matkailupalvelujen tuottaja, Lempäälän toimipiste, koulutus alkaa 5.8.2019

Sijainti:

Lempäälän toimipiste
Hakuaika: JATKUVA HAKU
Toteutusaika: Koulutus alkaa 05.08.2019
Hakeutuminen:

Lisätiedot:

Koulutuspäällikkö
Merja Sarvala
puhelin 040 806 4102
sähköposti if.erepmat@alavraS.ajreM

Vastaanottovirkailija

Vastaanottovirkailija toimii asiakaspalvelijan tehtävissä erilaisin liikeideoin toimivissa majoitusliikkeissä sekä matkailu-, kokous- ja kongressi-, kylpylä-, terveys- ja hyvinvointipalveluja tarjoavissa yrityksissä ja toimipaikoissa. Vastaanottovirkailija tekee asiakkaiden huonevarauksen ja sisään kirjaamisen sekä lähtöselvityksen. Hän esittelee ja myy yrityksen muita tuotteita ja palveluja sekä opastaa asiakkaita paikallisten matkailupalvelujen käytössä. Työtehtävissä toimiessaan hän huolehtii asiakkaiden turvallisuudesta ja hyvinvoinnista. Hän toimii työssään kestävän toimintatavan ja hygieniavaatimusten mukaisesti, noudattaa anniskelumääräyksiä sekä muita alan sopimuksia ja säädöksiä.

Sijainti:

Santalahdentien toimipiste, Tampere

Haku Matkailualan perustutkinto, Kangasala, koulutus alkaa 16.9.2019

Opiskele matkailualaa Tredussa!
Koulutus on tarkoitettu toisen asteen tutkinnon (yo-tutkinto tai ammatillinen perustutkinto) suorittaneille aikuisille.

Työelämäpainotteinen matkailualan perustutkintokoulutus alkaa 16.9.2019 Kangasalan toimipisteessä yhdessä alueen matkailuyrittäjien kanssa. Lukio-opinnot suorittanut voi valmistua ammattiin 1,5 vuodessa.

Sijainti:

Kangasalan toimipiste
Hakuaika: 1.4.2019 - 31.5.2019
Toteutusaika: Koulutus alkaa 16.9.2019

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Pohjakoulutus Yo-tutkinto tai ammatillinen perustutkinto.

Valintatilaisuus:

Jokaisen hakijan tulee osallistua valintatilaisuuteen 15.5.2019 klo 9.00 Kangasalan toimipiste, Finnentie 39, Kangasala. Valintatilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua. Tilaisuudessa esitetään todistukset ja ansioluettelo.

Hakeutuminen:

Ulkoinen linkkiHaku 16.9.2019 Kangasalla alkavaan matkailualan perustutkintoon tästä.

Hakijoiden haastattelut pidetään 15.5.2019. Hakijat kutsutaan haastatteluun.
Opiskelijavalinnoista ilmoitetaan hakijoille heinäkuussa 2019.

Lisätiedot:

Koulutuspäällikkö
Merja Sarvala
puhelin 040 806 4102
sähköposti if.erepmat@alavraS.ajreM

Vocational Qualification for Hotel Receptionist

Would you like to develop your international expertise? Do you dream of working in customer service in an international hotel or possibly working at a travel center in the international environment?

Tredu is offering studies as a hotel receptionist in English as a part of vocational qualification in the tourism industry. Program provides broad basic skills for customer service and work in a hotel in international context. This 18 months till two year hotel training program is for you to develop your skills into an international expert with strong customer service background, good language skills and ability to work in different cultural environments. This program is for those who are over 18 years old, and have good command in English and Finnish language. Priority is for those who have completed studies equivalent to a Finnish matriculation examination or other vocational education.

In addition to customer service and English language skills, the studies provide expertise in hotel services and tourism environment. International networking during the study period includes on-the-job learning in Finland or abroad. During the studies you can also take part in international student exchanges, projects and tutoring.

This program is for those who are over 18 years old, and have good command in English and Finnish language.

Studies begin : 2.9.2019

The lenght of the education: According to the personal plan 1,5 - 2years.

Sijainti:

Santalahdentien toimipiste, Tampere
Hakuaika: 17.6.2019 - 9.8.2019

Valintatilaisuus:

Entrance exam will be held at Tredu Pyynikki Campus (Santalahdentie 10, Tampere9 during week 34. The applicants who fill the entry requirements will be invited to the interview during week 33.

Lisätiedot:

Opinto-ohjaaja
Merja Helin
puhelin +358408257240
sähköposti if.erepmat@nileH.ajreM

Lecturer
Anne Tyynelä
puhelin +358503605452
sähköposti if.erepmat@alenyyT.ennA

Jatkuva haku Matkailualan perustutkintoon

Hae jatkuvassa haussa, kun olet suorittanut lukion päättötodistuksen tai toisen ammatillisen tutkinnon, olet jäänyt yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa tai haluat hankkia lisäosaamista tai vaihtaa alaa. Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Hae jatkuvassa haussa Santalahdentielle (vastaanottovirkailija) tai Lempäälään (matkailupalvelujen tuottaja).

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

- Alalle soveltuva terveys
- Riittävä suomen kielen taito.
Jatkuvassa haussa hakukriteerien täyttäminen

Hakeutuminen:

JATKUVA HAKU
Ilmoita jo hakemuksessasi missä toimipisteessä ja/tai mitä osaamisalaa olet eniten kiinnostunut opiskelemaan.

Ulkoinen linkki Jatkuva haku matkailualan perustutkinto

Lue lisää jatkuvasta hausta.

OPPISOPIMUSKOULUTUS
Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuskeskukseen. Ota yhteyttä oppisopimustoimistoon koulutustarkastaja Päivi Myllymaa, paivi.myllymaa@tampere.fi tai puh. 040 806 4981

Katso lisää oppisopimuksesta

Ota yhteyttä Tredun oppisopimuskeskukseen.

Lisätiedot:

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649
33540 Tampere
avoinna ma–pe klo 9–15

Lempäälän toimipiste
Opinto-ohjaaja
Soile Kotti
puhelin 050 534 7788
sähköposti if.erepmat@ittoK.elioS

Santalahdentien toimipiste ja englanninkielinen koulutus
Opinto-ohjaaja
Merja Helin
puhelin +358408257240
sähköposti if.erepmat@nileH.ajreM

Matkailualan perustutkinto