Hae
Valikko
a a

Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto

Puuseppämestari toimii itsenäisesti, taloudellisesti ja laatutavoitteiden mukaisesti alan vaativissa työtehtävissä sekä suunnittelee ja valvoo vastuualueensa työtehtäviä, kehittää toimintaa ja opastaa työpaikan toimintatavoissa ja -järjestelmissä.

Hakuaika: - 31.7.2020

Puuseppämestari

Puuteollisuuden erikoisammattitutkinnon suorittanut puuseppämestari voi toimia puualan yrityksen tuotannon työtehtävissä, esimiestehtävissä, myyntitehtävissä, itsenäisenä ammatin harjoittajana tai yrittäjänä.

Koulutuksen kesto on n. 1,5 vuotta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen opiskeluohjelma (HOKS) ja suorittaa voi koko tutkinnon tai tutkinnon osia.

Koulutus toteutetaan ilta-/monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta on enintään kaksi iltaa viikossa (ti, ke), lisäksi etä-/verkko-opetusta.

Henkilökohtaiseen opiskeluohjelmaan valittavat tutkinnon osat, joihin on tarjolla lähi-/verkko-opetusta:
• Puusepänalan toiminnan kehittäminen
• Vaativien puusepäntuotteiden valmistaminen
• Puualan tuotteiden myyntitehtävissä toimiminen
• Puusepänalan tuotekehitysprojektin toteuttaminen

Voit myös valita henkilökohtaiseen opiskeluohjelmaasi vaihtoehtoisesti muita tutkinnon perusteissa mainittuja tutkinnon osia, jotka tukevat työpaikalla tapahtuvaa oppimistasi.


Hakuaika: - 31.7.2020
Toteutus: 10.8.2020 - HOKSin mukaan

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere

Hinta:

Omaehtoisen koulutuksen osallistumismaksu on 400 euroa (koko tutkinnon suorittaminen) tai yhden tutkinnon osan suorittaminen 250 euroa.
Oppisopimuskoulutuksen osallistumismaksu on 150 euroa (koko tutkinnon suorittaminen) tai yhden tutkinnon osan suorittaminen 100 euroa.
Maksua ei palauteta, mikäli opiskelija keskeyttää opinnot.

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Vaativissa puusepänalan työtehtävissä työskentelevät, hyvän ammattitaidon omaavat henkilöt.
Alalle soveltuva terveydentila sekä riittävä suomen kielen taito. Hakijat joiden äidinkieli ei ole suomi, kutsutaan suomen kielen testiin.

Valintatilaisuus:

Hakijat kutsutaan sähköpostitse henkilökohtaiseen haastatteluun.

Hakeutuminen:

Koulutukseen hakeudutaan täyttämällä sähköinen hakulomake alla olevan linkin kautta.Ulkoinen linkkiHaku Puuteollisuuden erikoisammattitutkinto

OPPISOPIMUSKOULUTUS
Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuspalveluihin.

Katso lisää oppisopimuksesta.

Lisätiedot:

Opinto-ohjaaja
Anna-Maija Lamminpohja
puhelin 050 596 7514
sähköposti if.erepmat@ajhopnimmaL.ajiaM-annA

Tredun oppisopimuspalvelut
Koulutustarkastaja
Osmo Tahvanainen
puhelin 050 442 0353
sähköposti if.erepmat@nenianavhaT.omsO

Puualan erikoisammattitutkinto