Hae
Valikko
a a

Puuteollisuuden perustutkinto

Puuseppä, kaukana puisevasta

Puusepän koulutuksessa pääset oppimaan arvostetun käsityöläisammatin. Koulutuksen aikana opit tekemään puusta huonekaluja ja käyttöesineitä. Meillä on ensiluokkaiset koneet ja laitteet, rennot ja asiantuntevat opettajat sekä hyvä tekemisen meininki. Pääset myös suunnittelemaan tehtäviä töitä, käyttäen apunasi AutoCAD ohjelmaa ja
3d suunnittelua.

Puu on luonnonmukainen trendikäs materiaali, josta ammattitaidolla valmistetut kestävät tuotteet tuovat hyvää mieltä myös ympäristöarvoja kunnioittaville kansalaisille.

Koulutuksen jälkeen voit työllistyä monipuolisesti erilaisiin kädentaitoa ja puualan osaamista vaativiin tehtäviin teatterista tehtaisiin tai hyödyntää erinomaista alan tuoteosaamistasi myyntityössä.

Ohjaus- ja hakupäivät:

Lue lisää ohjaus- ja hakupäivistä.

Puusepänteollisuus, puuseppä

Voit opiskella joko päivä- ja monimuotokoulutuksessa tai ilta- ja monimuotokoulutuksessa.
Iltatoteutuksessa lähiopetusta on neljänä iltana viikossa, ma-to klo 17.00-21.00 lukuvuoden aikana. Yhteisissä tutkinnon osissa lähiopetusta voi olla myös päiväaikaan.

Koko tutkinnon suorittaminen kestää noin 2-3 vuotta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS). Koulutukseen osallistuvalla ei tarvitse olla aikaisempaa alan koulutusta/osaamista.

Henkilökohtaiseen opiskelusuunnitelmaasi voit valita myös yhden tutkinnon osan toisesta ammatillisesta perustutkinnosta esim. Liiketoiminnan perustutkinnosta tutkinnon osan asiakaspalvelu tai Rakennusalan perustutkinnosta tutkinnon osan korjausrakentaminen tai ikkunatyöt.

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere

Lisätiedot ja hakeutuminen

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

- Alalle soveltuva terveys.
- Riittävä suomen kielen taito. Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, kutsutaan suomen kielen testiin.
Ammatillisen perustutkinnon opiskelijavalintakriteerit.

Valintatilaisuus:

Jatkuvan haun kautta tulleet hakijat haastatellaan henkilökohtaisesti.

Hakeutuminen:

JATKUVA HAKU
Hae jatkuvassa haussa, kun olet suorittanut lukion päättötodistuksen tai toisen ammatillisen tutkinnon, olet jäänyt yhteishaussa ilman opiskelupaikkaa tai haluat hankkia lisäosaamista tai vaihtaa alaa. Koulutukseen valinta tapahtuu hakemuksen ja haastattelun perusteella.

Katso lisää jatkuvasta hausta.
Ota yhteyttä toimipisteen opinto-ohjaajaan, mikäli sinulla on kesken jääneet opinnot puuteollisuuden perustutkinnosta tai olet vaihtamassa oppilaitosta. Opinto-ohjaajan yhteystiedot ovat sivun alalaidassa.

OPPISOPIMUSKOULUTUS

Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuspalveluihin.

Katso lisää oppisopimuksesta.

Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalveluihin.

Lisätiedot:

Opinto-ohjaaja
Anna-Maija Lamminpohja
puhelin 050 596 7514
sähköposti if.erepmat@ajhopnimmaL.ajiaM-annA

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649
sivurakennus
postiosoite Tampereen seudun ammattiopisto Tredu, Hakupalvelu, PL 217, 33101 Tampere
33540 Tampere
avoinna ma–pe klo 9–15

Tredun oppisopimuspalvelut
sähköposti if.erepmat@sumipos.ippo
puhelin 03 5654 7999

Kesäajan avoinna ma - pe klo 9-12

postiosoite Tredu/Oppisopimuspalvelu, PL 217, 33101 Tampere
33720 Tampere

Koronatilanteen vuoksi oppisopimuspalveluiden henkilöstö on pääasiassa etätöissä. Tavoitat meidät sähköpostitse ja puhelimitse.


Puuteollisuuden perustutkinto