Hae
Valikko
a a

Ravintola-ja cateringala osatutkinnot

Hanki, syvennä tai täydennä omaa osaamistasi osatutkintojen avulla. Kokonaisuudet muodostuvat yleensä kahdesta tutkinnonosasta. Tutkinnonosat ovat perus-, ammatti-ja erikoisammatutkinnoista. Muodostamme kokonaisuudet työelämän tarpeita kuunnellen.

Osatutkinnot ovat eri mittaisia ja näin ollen niiden kestot ovat myös vaihtelevia. Kaikki osatutkinnot pitävät sisällään lähiopetusta, itsenäistä opiskelua sekä työelämässä oppimista.

Hakuaika: - 31.12.2020

Erityisruokavalioita ja kasvisruokaa

Tutustumme erityisruokavalioiden ja kasvisruokien valmistukseen

Sisältö tarkentuu myöhemmin


Toteutus: alkaa syyskuu 2020

Sijainti:

Santalahdentien toimipiste, Tampere

Hinta:

Tarkentuu myöhemmin

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Tarkentuu myöhemmin

Baari ja cocktailit

Tutustumme baarin ja cocktailbaarin toimintaan ja tuotteiden valmistamiseen

Sisältö tarkentuu myöhemmin


Toteutus: alkaa syyskuu 2020

Sijainti:

Santalahdentien toimipiste, Tampere

Hinta:

Tarkentuu myöhemmin

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Tarkentuu myöhemmin

Valintatilaisuus:

Tarkentuu myöhemmin

Luonnontuotteiden hyödyntäminen ja ruoanvalmistus

Tutustumme luonnosta löytyviin ruoanvalmistuksessa hyödynnettäviin tuotteisiin ja opettelemme niiden käyttöä ruoka-ja juomatuotteiden valmistuksessa.

Tarkempi sisältö päivityy myöhemmin


Toteutus: alkaa toukokuu 2020

Sijainti:

Santalahdentien toimipiste, Tampere

Hinta:

Tarkentuu myöhemmin

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Tarkentuu myöhemmin

Valintatilaisuus:

Tarkentuu myöhemmin

Majoitus- ja ravitsemispalvelut -koulutus maahanmuuttajille