Hae
Valikko
a a

Ravitsemispalveluissa toimiminen -koulutus maahanmuuttajille

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa ravitsemispalveluissa toimiminen ja kahvilapalvelut -tutkinnon osat Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta.

Hakuaika: - 11.8.2019

Ravitsemispalveluissa toimiminen

Koulutus on päätoimista päivä-monimuoto -opiskelua. Opiskelu sisältää teoriaa ja käytännön tehtäviä. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS), jonka avulla tarvittavan ammattitaidon hankkiminen ja tutkinnon suorittaminen voidaan toteuttaa mahdollisimman yksilöllisesti ja tarkoituksenmukaisesti.

Koulutuksen aikana on mahdollista suorittaa ravitsemispalveluissa toimiminen ja kahvilapalvelun -tutkinnon osat Ravintola- ja cateringalan perustutkinnosta. Opiskelua ja osatutkinnon suorittamista tuetaan S2-opinnoilla. S2-opintoja opiskellaan harjoituksissa ja työssä mm. ammattisanaston oppimiseksi.
Tutkinnon osan voi hyödyntää esimerkiksi osana Ravintola- ja cateringalan perustutkintoa ja koulutuksen aikana suoritettavat korttikoulutukset edistävät työllistymistä.

Koulutuksen sisältö mm.

  • Orientaatio opintoihin
  • Hygieniaosaaminen, omavalvonta, jätehuolto, puhtaanapito
  • Ravitsemusosaaminen
  • Raaka-ainetuntemus
  • Erityisruokavaliot
  • Tuotteiden ja palveluiden valmistaminen
  • Asiakaspalvelu, tarjoileminen, asiakas- ja työtilojen järjestäminen ja siistiminen, asiakaspalvelussa toimiminen ja kommunikointi, kassatoiminnot, kahvilassa työskentely ja kahvilatuotteiden valmistaminen
  • Työturvallisuus
  • Suomen kielen opinnot
  • Työpaikalla järjestettävä koulutus

Lähiopetus toteutetaan Tampereen seudun ammattiopisto Tredun Santalahdentien toimipisteessä. Työpaikalla järjestettävä koulutus toteutetaan alan yrityksissä.

Opiskelua ja osatutkinnon suorittamista tuetaan S2-opinnoilla. S2-opintoja opiskellaan harjoituksissa ja työssä mm. ammattisanaston oppimiseksi.

Koulutus alkaa 2.9.20109.

Hakuaika loppuu 11.8.2019

Infotilaisuus järjestetään 15.8. klo 13 Santalahdentien toimipisteen Auditoriossa (Santalahdentie 10 Tampere). Infotilaisuudessa jaetaan haastatteluajat. Infotilaisuuteen ei tule erillistä kutsua.

Päätös valinnasta ilmoitetaan viikolla 34.

Opiskelupaikka tulee ottaa vastaan viimeistään 28.8.2019.

Ulkoinen linkkiHaku koulutukseen tästä linkistä


Sijainti:

Santalahdentien toimipiste, Tampere

Lisätiedot:

Lehtori
Piia Pyhäniemi
puhelin +358407115450
sähköposti if.erepmat@imeinahyP.aiiP

Majoitus- ja ravitsemispalvelut -koulutus maahanmuuttajille