Hae
Valikko
a a

Teknisen suunnittelun perustutkinto

Suunnitteluassistentin työ on tietoteknisesti vaativaa asiakaspalvelutyötä. Alalla kuin alalla tarvitaan CAD-piirustuksia.

Koulutuksessa opit 3D mallinnusta ja -suunnittelua ja saat monipuolista CAD-osaamista sekä rakennusalan että teollisuuden suunnitteluun.

Jos viihdyt tietokoneen ääressä ja opiskelu digitaalisissa oppimisympäristöissä tuntuu sinusta mieluisalta, niin hakeudu opiskelemaan suunnitteluassistentiksi Treduun.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suunnittelutoimistojen ja teollisuuslaitosten erilaisiin suunnitteluprojekteihin tai kaupunkien, kuntien ja valtion suunnittelutoimistoihin. Koulutus on myös erinomainen pohja alan insinööriopintoihin.

Suunnitteluassistentti

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 2 vuotta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Koulutus toteutetaan päivä-/monimuotokoulutuksena. Lähiopetusta ammatillisiin tutkinnon osiin on keskimäärin kaksi päivää viikossa. Lähiopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu myös itsenäistä opiskelua, verkko-opintoja sekä työpaikalla tapahtuvaa opiskelua. Koulutus ja tutkinnon osien suorittaminen edellyttävät alan työssäoppimis- tai oppisopimustyöpaikkaa. Työssäoppimispaikka ei tarvitse olla etukäteen hankittuna. Tutkintoon kuuluvat myös yhteiset tutkinnon osat, jotka ovat yleissivistäviä opintoja.

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Suoritettu toisen asteen ammatillinen tutkinto (mielellään teknisen alan) tai ylioppilastutkinto tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista teknisiltä aloilta. Alalle soveltuva terveydentila. Riittävä suomen kielen taito opiskeluun ja alalla työskentelyyn. Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, kutsutaan suomen kielen testiin.

Ammatillisen perustutkinnon opiskelijavalintakriteerit

Hakeutuminen:

Koulutus alkaa seuraavan kerran tammikuussa 2021.

Mikäli sinulla on suoritettuna teknisen suunnittelun perustutkinnon aiempia opintoja ja haluaisit hakeutua jatkamaan opintoja, niin ota yhteyttä suoraan opinto-ohjaaja Sari Soini p. 050 594 4893.

OPPISOPIMUSKOULUTUS
Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuskeskukseen.

Katso lisää oppisopimuksesta
Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalvelut

Lisätiedot:

Opinto-ohjaaja
Sari Soini
puhelin 050 594 4893
sähköposti if.erepmat@inioS.iraS

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649

Tredun oppisopimuspalvelut
sähköposti if.erepmat@sumipos.ippo
puhelin 03 5654 7999

Kesäajan avoinna ma - pe klo 9-12

L-rakennus, 4 krs.