Hae
Valikko
a a

Teknisen suunnittelun perustutkinto

Suunnitteluassistentin työ on tietoteknisesti vaativaa asiakaspalvelutyötä. Alalla kuin alalla tarvitaan CAD-piirustuksia.

Koulutuksessa opit 3D mallinnusta ja -suunnittelua ja saat monipuolista CAD-osaamista sekä rakennusalan että teollisuuden suunnitteluun.

Jos viihdyt tietokoneen ääressä ja opiskelu digitaalisissa oppimisympäristöissä tuntuu sinusta mieluisalta, niin hakeudu opiskelemaan suunnitteluassistentiksi Treduun.

Sinulla on hyvät mahdollisuudet työllistyä suunnittelutoimistojen ja teollisuuslaitosten erilaisiin suunnitteluprojekteihin tai kaupunkien, kuntien ja valtion suunnittelutoimistoihin. Koulutus on myös erinomainen pohja alan insinööriopintoihin.

Suunnitteluassistentti

Koulutuksen suunniteltu kesto on noin 2 vuotta. Koulutuksen laajuus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työ- ja muun soveltuvan kokemuksen perusteella. Opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämisen suunnitelma (HOKS).

Lähiopetusta ammatillisiin tutkinnon osiin on päiväopintoina enintään kaksi päivää viikossa (ma, ti). Lähiopetuksen lisäksi opintoihin kuuluu myös itsenäistä opiskelua, työpaikalla tai oppilaitoksen oppimisympäristöissä tapahtuvaa opiskelua. Koulutus ja tutkinnon suorittaminen edellyttävät alan työssäoppimis- tai oppisopimustyöpaikkaa. Työssäoppimispaikka ei tarvitse olla etukäteen hankittuna. Tutkintoon kuuluvat myös yhteiset tutkinnon osat, jotka ovat yleissivistäviä opintoja.

Sijainti:

Hepolamminkadun toimipiste, Tampere

Opiskelijaksi ottamisen edellytykset:

Suoritettu toisen asteen ammatillinen tutkinto (mielellään teknisen alan) tai ylioppilastutkinto tai työkokemuksen kautta hankittua osaamista teknisiltä aloilta. Alalle soveltuva terveydentila. Riittävä suomen kielen taito opiskeluun ja alalla työskentelyyn. Hakijat, joiden äidinkieli ei ole suomi, kutsutaan suomen kielen testiin.

Ammatillisen perustutkinnon opiskelijavalintakriteerit

Hakeutuminen:

Elokuussa 2019 alkavan koulutuksen opiskelijavalinnat on tehty. Koulutukseen ei valitettavasti ole mahdollista hakeutua tällä hetkellä.

OPPISOPIMUSKOULUTUS
Oppisopimuskoulutus sopii työssäkäyville ja yrittäjille. Opiskelija hankkii omatoimisesti koulutukseen soveltuvan työpaikan tai sopii oman työnantajansa kanssa mahdollisuudesta aloittaa oppisopimuskoulutus sekä on yhteydessä Tredun oppisopimuskeskukseen.

Katso lisää oppisopimuksesta
Ota yhteyttä Tredun oppisopimuspalvelut

Lisätiedot:

Lehtori
Ilkka Virtanen
puhelin +358408016594
sähköposti if.erepmat@nenatriV.akklI

Opinto-ohjaaja
Ulla-Maija Viitanen
puhelin 050 530 0145
sähköposti if.erepmat@nenatiiV.ajiaM-allU

TreduNavi hakupalvelu
sähköposti if.erepmat@ukah.udert
puhelin 040 170 5649

Tredun oppisopimuspalvelut
sähköposti if.erepmat@sumipos.ippo
puhelin 03 5654 7999

avoinna ma, ti, to, pe klo 9-15 ja ke klo 12-15

L-rakennus, 4 krs.