Hae
Valikko
a a

Kehitä osaamistasi Tredun verkkokoulutuksilla

Myös haastavissa tilanteissa omaan osaamiseen panostaminen kannattaa. Olemme tälle sivulle keränneet erilaisia vaihtoehtoja jotka ovat saatavilla verkkototeutuksena jo lähiaikoina. Tarjolla on maksuttomia webinaareja sekä laajempia lyhytkoulutuksia syventämään ammatillista osaamista tai tärkeitä yleistaitoja kuten asiakaspalvelu-, talous- tai digiosaamista.

Tervetuloa Tredun ajankohtaiswebinaareihin!

Webinaareista löydät lisää tietoa täältä.

Lyhytkoulutuksia verkko-opintoina

Lyhytkoulutukset ovat sivutoimista opiskelua joten olethan yhteydessä TE-toimistoon ennen lyhytkoulutuksiin osallistumista, mikäli olet työtön työnhakija tai lomautettuna.

Lisätietoja ja ilmoittautumisohjeet löytyvät linkin tiedoista.

Automaatio- ja sähköala

Anturitekniikka 1 Anturitekniikka 2 Elektroniikka 1 Elektroniikka 2 Hydrauliikka 1 Pneumatiikka 1 Sähköhydrauliikka Sähköpneumatiikka Sähkötekniikka 1 Sähkötekniikka 2

Markkinointi, viestintä ja asiakaspalvelu

Verkkonäkyvyys markkinoinnissa
Viestintä monikulttuurisessa työyhteisössä (sopimuksen mukaan)

Maahanmuuttajataustaisille työntekijöille / For workers with immigrant backround

Ammatillinen uraohjaus maahanmuuttajataustaisille työntekijöille Career counselling for workers with immigrant backround

Tekniikan ja liikenteen ala

Perustietoa kiinteistönhoidosta verkossa

Tredu osaamisen kehittämisen kumppanina

Tredussa on osaamisen kehittämiseen tai uuden ammatin oppimiseen laaja valikoima eri ammattialojen tutkintoja ja tutkinnon osia. TreduNavi hakupalvelu palvelee sinua sopivan koulutuksen löytämisessä. Jos olet lomautettuna tai työtön työnhakija, olethan yhteydessä TE-toimistoon ennen opintojen aloittamista.

Tredussa on myös yrittäjille ja johtajille suunnattua liiketoiminnan ja strategisen kehittämisen sekä johtamisen koulutuksia. Sen lisäksi voimme kehittää henkilöstön ammattiosaamista niin liiketoimintaa yleisesti palvelevissa toiminnoissa (esim. myynti, markkinointi, taloushallinto ym.) kuin erilaisissa tuotanto- ja palvelutehtävissä. Kerrothan meille osaamistarpeistasi niin suunnitellaan yhdessä teille soveltuva ratkaisu.

Nainen opiskelee tietokoneen ja puhelimen avulla kotona