Soten tulevaisuusfoorumi3 – luonto, aivotaidot ja älyteknologia tukena kestävässä hyvinvoinnissa

Tule mukaan sosiaali- ja terveysalan tulevaisuusfoorumiin, joka järjestetään Tredussa kolmannen kerran verkkotapahtumana. Tapahtumassa kuulet puhujia ja panelisteja eri organisaatioista, jotka ovat tutkineet ja kampittaneet soten tulevaisuushaasteita omalla sektorillaan. Tapahtumaa tähdittää aivotutkija, työterveyspykologi Mona Moisala.

Mitkä ovat tärkeimmät aivotaidot sotelaisille?

Mitä ovat Tredun Green Care koulutukset?

Mitä teknologiasovelluksia on rakennettu ja rakenteilla sotelaisten työn tueksi?

Mona Moisala on aivotutkimuksesta väitellyt psykologian tohtori, ja aivojen hyvinvoinnin asiantuntija. Hän tutkii aivojen toimintaa ja kehittymistä, sekä aivojen tiedonkäsittelykykyyn vaikuttavia tekijöitä. Moisala on kiinnostunut ymmärtämään aivojemme sopeutuvuutta nyky-ympäristöön, jossa painimme informaatiotulvan ja lisääntyneen kiireen tunnun kanssa. Hän tutkii muun muassa sitä, kuinka multitasking vaikuttaa keskittymiskykyymme. Hän on erikoistunut kouluttamaan ja valmentamaan ajatustyöläisiä ja puhuu tapahtumassa sotelaisille hyödyllisistä aivotaidoista.

Muita puhujia tapahtumassa ovat Tredun Green Care -koulutuksen yrityskumppanit, CommuAppin perustaja Sami Ekmark, SuPerin Tico Svart ja Attendon ja Tredun edustajat.

Tervetuloa kuulemaan, keskustelemaan ja innostumaan sote-alan ajankohtaisten teemojen pariin!

Ilmoittautuminen 9.10.2023 mennessä alla olevalla lomakkeella. Tapahtuma on maksuton.

Ilmoittaudu tästä
yrityskoordinaattori
Kaisu Paloheimo