Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Leipomoalan ammattitutkinto

Leipomoalan ammattitutkinnon suoritettuasi voit työskennellä pienissä leipomoissa (leipurikisälli) ja konditorioissa (kondiittorikisälli) sekä leipomoteollisuudessa (leipomoteollisuuden kisälli) vastuullisissa tehtävissä.

Hallitset leipomon raaka-aineet ja niiden käytöt sekä elintarviketurvallisuuden. Osaat käyttää tarvittavia koneita ja laitteita työturvallisuus- ja ergonomiaohjeiden mukaisesti. Työskentelet taloudellisesti, tuloksellisesti ja joustavasti sekä hallitset leipomoalan työmenetelmät huomioiden tuotelaadun toteutumisen.

Leipomoalan ammattitutkinto Tredussa


Tutkinnon sisältö

Leipomoalan ammattitutkinto (150 osp) muodostuu kaikille osaamisaloille yhteisestä pakollisesta tutkinnon osasta, osaamisalojen pakollisista tutkinnon osista ja valinnaisista tutkinnon osista.