Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Baarimestari

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Baarimestari on asiakaspalvelun sekä juomatuotteiden ammattilainen, jonka tavoitteena on saada asiakkaat viihtymään. Hän esittelee, suosittelee ja myy alkoholittomia ja alkoholipitoisia juomatuotteita sekä juomasekoituksia. Baarimestari käyttää työssään baarin koneita, laitteita ja perustyövälineitä.

Baarimestari työskentelee erityyppisten hotellien ja ravintoloiden baarin asiakaspalvelutehtävissä.

Ravintola-alan ammattilainen rakastaa asiakaspalvelutyötä! Baarimestari on luova tiimipelaaja. Ravintola-alan työssä tärkeää on kyky työskennellä nopeasti, muuttuvien työaikojen puitteissa. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • hyvät vuorovaikutustaidot
  • kielitaito
  • vastuuntunto
  • joustavuus
  • omatoimisuus
  • hygieniaosaaminen
  • laatutietoisuus
  • vastuullisuus

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinto

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnon tavoitteena on syventää ravintola-alan osaamista ja ammattitaitoa. Tutkinnosta voi erikoistua baarin tai ravintolan asiakaspalvelutehtäviin.

Ravintolan asiakaspalvelun ammattitutkinnossa (120 osp) on kaksi osaamisalaa:

  • baarin asiakaspalvelun osaamisala, baarimestari
  • ravintolan asiakaspalvelun osaamisala, tarjoilija

Sinua voisi myös kiinnostaa