Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Kosmetologi ja asiakas

Erikoiskosmetologi

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon ihon erikoishoidon osaamisalan suoritettuasi osaat tehdä asiakkaille ihonhoidon palvelukokonaisuuksia erikoishoitomenetelmillä. Sinulla on monipuoliset kädentaidot ja erikoisosaamista erilaisista työ- ja hoitomenetelmistä. Erikoiskosmetologina osaat palvella asiakkaita yksilöllisesti ja korkeatasoisesti tuotetuntemustasi ja erikoisosaamistasi laajasti hyödyntäen.

Pääsyvaatimuksena erikoisammattitutkintoon on soveltuva hius- ja/tai kauneudenhoitoalan perustutkinto. Tarkemmat tiedot hakeutumisesta, opiskelijavalinnasta sekä opintojen toteutuksesta löydät Hae opiskelemaan - ja Oppisopimuskoulutus -palkkien alta.

Multitalentti ammattilainen?

Osaat luoda yhteistyöverkostoja muiden asiantuntijoiden kanssa, johtaa asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille kehittämällä palveluja. Erikoiskosmetologina osaat suunnitella, toteuttaa ja johtaa erilaisia projekteja. Osaat huolehtia työ- ja asiakasturvallisuudesta kaikissa tilanteissa ja kehittää työyhteisöään sekä edistää kestävää kehitystä. Osaat arvioida omaa työtäsi, hyödyntää sitä oman työsi kehittämiseksi ja osaksi omaa urasuunnitteluasi.

Erikoiskosmetologina sinulla on hyvät valmiudet toimia/työskennellä yrittäjänä, yrityksen vastuutehtävissä, kouluttajana, myymälävastaavana, esimiehenä ja asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi voit toimia kosmetiikkateollisuudessa tai muodin ja kulttuurin parissa. Voit toimia/työskennellä lähialojen kuten palvelu-, sosiaali-, terveys-, liikunta- ja hyvinvointialojen yrityksissä sekä organisaatioissa.

Sinua voisi myös kiinnostaa