Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Esimies- ja johtamiskoulutukset

Esimies- ja johtamiskoulutus tarjoaa sinulle tulevaisuuteen katsovan ja kestävän ratkaisun, jolla kehität esimies- ja johtamistaitojasi. Rakennamme kanssasi tavoitteitasi tukevan osaamisen kehittämisen suunnitelman. Tuemme oppimistasi esimies- ja johtamistyössä.

Haastamme myös työyhteisösi kehittämään toimintamallejaan ja osaamistaan. Käytössäsi on Tredun laadukas koulutus, parhaat asiantuntijat sekä laaja verkosto. Koulutukseen kuuluu työpaikalla tapahtuvan oppimisen lisäksi koulutuspäiviä Tredussa, henkilökohtaista ohjausta sekä laadukkaasti toteutettua osaamisen arviointia.


Kenelle esimies- ja johtamiskoulutus sopii?

Sujuva lähiesimiestyö ja johtaminen ovat keinoja, joilla pidät henkilöstön työviihtyvyyden korkeana ja kasvatat liikevaihtoa tuottavasti. Esimies- ja johtamiskoulutuksissa syvennät mm. palautteenanto- ja vuorovaikutustaitoja, kehittämisosaamista, organisointikykyä sekä perehdytys- ja ohjaamistaitoja. Koulutus tarjoaa mahdollisuuden vertaisoppimiseen ja kokemusten jakamiseen ryhmässä.

Tredun esimieskoulutukset sopivat operatiivisille esimiehille, jotka toimivat esimerkiksi tiiminvetäjinä ja työnjohtajina. Johtamiskoulutukset sopivat tulosvastuussa oleville esimiehille, johtajille ja yrittäjille.


Minkälaisia esimies- ja johtamiskoulutuksia Tredu tarjoaa?

Tarjolla on eri laajuisia koulutuksia: päivän mittaisia teemakoulutuksia, tutkinnon osia ja kokonaisia tutkintoja, sinun tarpeesi mukaan!

Tietoa mielenkiintoisista esimieskoulutuksista löydät tämän sivun linkkilaatikoista ja teemakoulutuksista löydät lisää tietoa Johtamis- ja esimieskoulutuspäivien omalta sivulta:

Johtamis- ja esimieskoulutuspäivät

Toimialakohtaiset esimiestutkinnot: