Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Erikoisammattitutkinto

Henkilöstöpalvelut (verkkokurssi)

Liiketoiminnan ammattitutkinnon tutkinnon osa, 60 osp

Hallitsetko henkilöstöpalvelujen perusteet ja haluat täydentää osaamistasi? Tule hankkimaan ammatillista etumatkaa vahvistamalla ja syventämällä henkilöstöpalvelu osaamistasi.

Henkilöstöpalvelut asiantuntijalla on kokonaiskuva henkilöstöpalveluprosesseista ja hän toimii itsenäisesti henkilöstöpalvelun eri osa-alueilla ja tekee neuvontatyötä. Koulutuksessa käsitellään henkilöstöpalvelun eri osa-alueet antaen eväitä mm. esimiestyön tukemiseen.

Koulutus sopii yrityksien ja organisaatioiden henkilöstöpalvelussa työskenteleville sekä henkilöille, jotka haluavat työskennellä henkilöstöpalvelussa. Koulutus soveltuu myös, jos olet laajentamassa osaamistasi henkilöstöpalvelujen alueelle esim. toimit palkanlaskennan tehtävissä ja haluat ymmärryksen HR-tehtävistä.

Koulutuksessa suoritetaan liiketoiminnan ammattitutkinnon Henkilöstöpalvelut, 60 osp (verkkokurssi).

Koulutuksen voi suorittaa oppisopimuksena, jos sinulla on alan työpaikka.

Jos sinulla ei ole alan työpaikkaa, voit suorittaa koulutuksen harjoittelusuhteessa, koulutussopimuksella. Opiskelija hankkii työssäoppimispaikan itse ennen opintojen alkua.

Koulutus suoritetaan itsenäisesti verkkomateriaaleihin perehtyen ja aihepiiriin liittyviä tehtäviä tehden ja tutkintoon kuuluva näyttö tehdään koulutuksen aikana työ- tai harjoittelupaikassa alan työtehtävissä.

Koulutuksen sisältö:

  • henkilöstötyössä toiminen
  • työsuhteen elinkaari rekrytoinnista työsuhteen päättymiseen
  • perehdytys ja ohjaus
  • henkilöstöpalvelun tehtäväkenttä
  • henkilöstötyötä ohjaava lainsäädäntö koko työsuhteen elinkaaren ajan