Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Henkilöstöhallinto (eat)

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Henkilöstöhallinnon ammattilaisen työssä keskeistä on henkilöstön tilan ja henkilöstöasioiden analysointi sekä henkilöstösuunnitelmien laadinta ja esimiesten tukeminen henkilöstötyössä. Henkilöstöhallinnon asiantuntija- ja esimiestehtävissä toimivilla henkilöillä on osaamista erilaisiin henkilöstön kehittämiseen ja työhyvinvointiin liittyvistä tehtävistä sekä palvelusuhdeasioiden hoitamisesta.

Henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimivia tarvitaan työelämässä kaikilla eri aloilla erilaisissa yrityksissä ja organisaatioissa. Ammattinimikkeenä henkilöstöalan ammattilaisella voi olla esimerkiksi henkilöstöpäällikkö, henkilöstöasiantuntija tai HR-koordinaattori.

Henkilöstöhallinnon asiantuntija- tai esimiestehtävissä toimivalta edellytetään vahvaa ammattiosaamista henkilöstön hallintamenetelmistä ja työyhteisön kehittämisestä sekä työsuhdeasioiden ja -lakien sekä työehto- tai virkaehtosopimusten tuntemusta. Koulutuksessa saat mm.

  • vahvistusta HR-osaamiseesi, kuten henkilöstöasioiden ja henkilöstön osaamisen analysointiin, henkilöstöprosessien ohjaukseen, esimiestyön tukemiseen, asiantuntijuutta työ- ja palvelussuhdeasioihin
  • vahvistusta strategiseen henkilöstöhallinnon osaamiseesi
  • vahvistusta henkilöstöhallinnon asiantuntijatehtäviin ja/tai esimiestehtäviin


Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinto antaa valmiuksia toimia vaativissa liiketoiminnan asiantuntija- tai esimiestehtävissä. Tutkinnon suorittaja voi oman suuntautumisensa pohjalta toimia erilaisissa liiketoiminnan tehtävissä myynnissä ja markkinoinnissa, kaupan alalla, taloushallinnossa, henkilöstöhallinnossa, kiinteistönvälityksessä tai kansainvälisen liiketoiminnan tehtävissä.

Liiketoiminnan erikoisammattitutkinnossa (180 osp) on kuusi osaamisala. Tredussa tarjolla on seuraavat osaamisalat:

  • Henkilöstöhallinnon osaamisala
  • Myynnin ja markkinointiviestinnän osaamisala
  • Taloushallinnon osaamisala

Sinua voisi myös kiinnostaa