Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Opiskelija näyttää vanhemmalle naiselle jotain ipadista

Ikääntyneen ihmisen asioiden hoitamisessa tukeminen

Lisä- ja täydennyskoulutus

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Ikääntyneen ihmisen asioiden hoitamisessa tukeminen -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi ikäihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutuksessa saat työkaluja ikääntyneen ihmisen palvelutarvearvion ja asiakassuunnitelman tekemiseen. Opit arvioimaan ikääntyneen ihmisen elämäntilannetta ja tekemään kokonaisarvion ikääntyneen ihmisen tuen tarpeesta huomioiden ennakoinnin ja varhaisen puuttumisen näkökulmat.

Yrityksille ja yhteisöille koulutus tarjoaa mahdollisuuden työyhteisön yhteiseen kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen lisäämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön tarpeisiin, mikäli samasta työpaikasta tulee vähintään 12 osallistujaa.

Koulutus on tarkoitettu ammattihenkilöille, jotka haluavat kehittää ja syventää osaamistaan ikäihmisten kanssa työskentelyssä. Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo ammatillinen tutkinto ja kokemusta vanhustyöstä.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 30 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 4 opetuspäivää, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa.