Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Ikääntyneen ihmisen kohtaaminen ja mielekkään arjen tukeminen

Verkkokoulutus

Tämän päivän sosiaali- ja terveysalan toimintaympäristöt ikääntyneiden palveluissa vaativat monipuolista osaamista. Ikääntyneen ihmisen kohtaaminen ja mielekkään arjen tukeminen -koulutus tarjoaa sinulle mahdollisuuden syventää osaamistasi vanhustyössä. Koulutuksessa saat ikääntyneen mielekkään arjen tukemiseen, suunnitteluun ja edistämiseen. Koulutuksessa opit tekemään kokonaisarvion ikääntyneen ihmisen tilanteesta. Koulutus tarjoaa myös mahdollisuuden kehittää työtäsi. Yrityksille ja yhteisöille koulutus tarjoaa mahdollisuuden työyhteisön yhteiseen kehittämiseen ja henkilöstön osaamisen lisäämiseen. Koulutus voidaan räätälöidä yrityksen tai yhteisön tarpeisiin, mikäli samasta työpaikasta tulee vähintään 12 osallistujaa.

Koulutus sopii sinulle, jos sinulla on jo sosiaali- ja terveysalan tutkinto, työkokemusta ja työpaikka vanhustyössä opintojen aikana.

Koulutus on osa vanhustyön erikoisammattitutkinnosta ja sen laajuus on 60 osaamispistettä. Jos haluat jatkaa myöhemmin suorittamaan koko vanhustyön erikoisammattitutkinnon, pystyt hyödyntämään jo suoritetun tutkinnon osan. Koulutuksesta saat osatutkintotodistuksen.

Koulutus sisältää 5 opetuspäivää verkossa Teamsin välityksellä, itsenäistä opiskelua, työssä tapahtuvaa opiskelua ja näytön. Saat henkilökohtaista ohjausta, vertaistukea ja pääset verkostoitumaan muiden alan ammattilaisten kanssa. Opiskelu edellyttää Teams-sovelluksen käyttöä kuvamahdollisuudella. Opiskelu verkossa koostuu aktiivisesta osallistumisesta, vuoropuhelusta muiden opiskelijoiden kanssa, ryhmätöistä sekä itsenäisistä tehtävistä opetuspäivien välissä.

Sinua voisi myös kiinnostaa