Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto sosiaali- ja terveysala

Haluat vahvistaa ja kehittää sosiaali- ja terveysalan johtamista, tule hankkimaan ammatillista etumatkaa! Johtamisen ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto tarjoa sosiaali- ja terveysalan esimiehille, johtajille ja yrittäjille mahdollisuuden kehittää organisaation ja työyhteisön toimintaa sekä omia johtamistaitoja.

Tutkintoon voit sisällyttää tutkinnon osan toisesta ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta. Sosiaali- ja terveysalan ammatti- tai erikoisammattitutkinnosta esim. mielenterveys- ja päihdetyö tai vanhustyö, vähintään 50 osaamispisteen laajuisesti.


Johtaja johtaa ja kehittää organisaatiota, yritystä, hallintoa tai muuta työyhteisöä. Hyvällä johtajalla on strateginen näkemys organisaation toiminnasta ja halu johtaa, suunnitella ja kehittää yrityksen tai organisaation toimintaa sen strategisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Hyvä johtaja kuuntelee, kysyy ja kannustaa. Johtaja on myös sovittelija, suunnannäyttäjä, motivoija, kehittäjä, tuloksentekijä, organisoija ja päätöksentekijä. Koulutuksesta saat:
  • työvälineitä strategiseen suunnitteluun ja toiminnan tehostamiseen, kustannus - ja resurssitehokkuuteen
  • tietoa alan kilpailutuksen (yksityinen sektori), toiminnan ja palvelun laadun sekä turvallisuuden parantamiseen
  • taitoja johtamiseen sekä organisaation ja prosessien Lean-lähtöiseen kehittämiseen
  • Thomas HPA-analyysin ja 360-arvioinnin, joiden avulla lisäät itsetuntemustasi tunnistamalla vahvuutesi ja kehityskohteesi