Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Kahvilapalvelut, osatutkinto

Ravintola- ja cateringalan perustutkinto

Kahvilatyöntekijä valmistaa kahvilan erilaisia tuotteita ja laittaa niitä esille. Hän palvelee asiakkaita ja rekisteröi myyntiä sekä laskuttaa asiakkaita ja ottaa tilauksia vastaan.

Kahvilatyöntekijät työskentelevät monenlaisissa kahviloissa. Työpaikka voi löytyä kahvilasta, liikenneasemalta, kahvilaravintolasta tai henkilöstöravintolasta.

Hyvä kahvilatyöntekijä on motivoitunut, oma-aloitteinen ja luonteva asiakaspalvelija. Muita tärkeitä asioita alalla toimiessa ovat:

  • myynti-, esiintymis- ja yhteistyötaidot
  • kielitaito (A2.1.)
  • joustavuus
  • vastuuntunto
  • hygieniaosaaminen
  • tieto- ja viestintätekniset taidot
  • taloudellinen ajattelu
  • yrittäjämäinen asenne