Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Tyttö kammattavana ja meikattavana

Kampaajamestari

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon hiusten muotoilun osaamisalan suoritettuasi osaat tehdä asiakkaille kampauksen ja ehostuksen palvelukokonaisuuksia vaativilla värjäys-, rakennekäsittely- ja kampaajatekniikoilla. Sinulla on monipuoliset kädentaidot ja erikoisosaamista erilaisista työ- ja hoitomenetelmistä.

Pääsyvaatimuksena erikoisammattitutkintoon on soveltuva hius- ja/tai kauneudenhoitoalan perustutkinto. Tarkemmat tiedot hakeutumisesta, opiskelijavalinnasta sekä opintojen toteutuksesta löydät Hae opiskelemaan - ja Oppisopimuskoulutus -palkkien alta.

Alan huippuosaajaksi?

Kampaajamestarina osaat palvella asiakkaita yksilöllisesti ja korkeatasoisesti tuotetuntemustasi ja erikoisosaamistasi laajasti hyödyntäen. Osaat luoda yhteistyöverkostoja muiden asiantuntijoiden kanssa, johtaa asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille kehittämällä palveluja. Kampaajamestarina osaat suunnitella, toteuttaa ja johtaa erilaisia projekteja. Osaat huolehtia työ- ja asiakasturvallisuudesta kaikissa tilanteissa ja kehittää työyhteisöäsi sekä edistää kestävää kehitystä. Osaat arvioida omaa työtäsi, hyödyntää sitä oman työsi kehittämiseksi ja osaksi omaa urasuunnitteluasi.

Kampaajamestarina sinulla on hyvät valmiudet toimia yrittäjänä, yrityksen vastuutehtävissä, kouluttajana, myymälävastaavana, esimiehenä ja asiantuntijatehtävissä. Tutkinnon suoritettuasi voit työskennellä kosmetiikkateollisuudessa tai muodin ja kulttuurin parissa. Voit myös työskennellä lähialojen kuten palvelu-, sosiaali-, terveys-, liikunta- ja hyvinvointialojen yrityksissä sekä organisaatioissa.


Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinto

Hius- ja kauneudenhoitoalan erikoisammattitutkinnon suorittaneella on monipuoliset kädentaidot ja erikoisosaamista erilaisista työ- ja hoitomenetelmistä. Hän osaa palvella asiakkaita yksilöllisesti ja korkeatasoisesti tuotetuntemustaan ja erikoisosaamistaan laajasti hyödyntäen. Tutkinnon suorittanut osaa johtaa asiakkuuksia ja tuottaa lisäarvoa asiakkaille kehittämällä palveluja ja osaa huolehtia työ- ja asiakasturvallisuudesta kaikissa tilanteissa ja kehittää työyhteisöään sekä edistää kestävää kehitystä.

Kampaajamestari osaa tehdä asiakkaille kampauksen ja ehostuksen palvelukokonaisuuksia vaativilla värjäys-, rakennekäsittely- ja kampaajatekniikoilla.