Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Kiinteistönhoitajat lumitöissä pikkutraktoreilla

Kiinteistöhuollon osaajaksi Hiedanrannassa

Osatutkinto, Puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinto

Tiesitkö, että kiinteistöhuollon yrityksillä on pulaa osaavista työntekijöistä?

Kiinnostaako osaamisen hankkiminen oppimalla työtehtäviä alan yrityksessä?

Sinua kiinnostaa työ asiakkaiden parissa kiinteistöhuollon yrityksessä, olet alan vaihtaja tai haluat päivittää osaamistasi ja saada todistuksen osaamisestasi. Viihdyt itsenäisessä tarkkuutta vaativassa työssä, jossa tekniset taidot ovat eduksi.

Koulutus toteutetaan Tampereella tulevaisuuden kaupunginosassa Hiedanrannassa. Kiinteistöhuollon työtehtäviä tehdään alan ammattilaisten ohjauksessa. Hankitun osaamisesi osoitat näytöissä aidoissa työtehtävissä alan työkohteissa. Koulutuksen tavoitteena on kehittyä kiinteistöhuollon osaajaksi, suorittaa osa puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan perustutkinnosta ja työllistyä alan työtehtäviin.

Koulutus suunnitellaan opiskelijan aikaisempien opintojen, työn tai muun soveltuvan kokemuksen kautta hankitun osaamisen perusteella. Jokaiselle opiskelijalle laaditaan henkilökohtainen osaamisen kehittämissuunnitelma (HOKS). Koulutuksen aikana voidaan arvioida mahdollisuuksiasi suorittaa koko tutkinto.

Koulutuksen sisältö

Mahdollisia opiskeltavia tutkinnon osia:

Asiakaslähtöisten puhtaus- ja kiinteistöpalvelujen tuottaminen
Huolehdit kiinteistön viihtyvyydestä, kunnosta, toimivuudesta ja turvallisuudesta. Toimit asiakaspalvelutilanteissa ja tarjoat palvelusopimusten mukaisia ratkaisuja. Tässä osassa suoritetaan tulityö-, työturvallisuus- ja opiskellaan ensiavun perustaidot.

Kiinteistön yleishoito ja valvonta
Kiinteistön yleishoito: muun muassa liputukset, avainturvallisuus, kulunvalvonta, paloturvallisuus, veden ja energian kulutuksen seuranta, asiallinen yleisilme sisä- ja ulkotiloissa sekä jokamiehen sähkötyöt.

Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen
Kiinteistöteknisten järjestelmien hoitaminen asiakaskohteessa ja toimintahäiriöiden paikantaminen. Kiinteistöteknisten järjestelmien laitteiden ja varusteita huolto. Sisäilman laadun arviointi.

Piha- ja ulkoalueiden hoitaminen
Ulkoalueiden ympärivuotisesta puhtaanapidosta ja hoitotöistä huolehtiminen. Koneiden käsittely puhtaus- ja kiinteistöpalvelualalla. Kiinteistönhoidon koneiden ja laitteiden käyttö ja huolto ulkoalueiden hoidossa.

LVI-järjestelmien toimintakunnon ylläpito
LVI-järjestelmien ylläpitoon, huoltoon ja toimintahäiriöihin liittyvät tilanteet.

Ilmanvaihtokoneiden toimintakunnon ylläpito
Ilmanvaihtokoneiden ylläpito ja määräaikaishuollot.

Kiinteistöautomaation käyttäminen
Asetusarvojen muutosten vaikutusten seuraaminen.
Mittaustulosten oikeellisuuden arviointi.

Sinua voisi myös kiinnostaa