Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Kaksi naista katsovat yhdessä tietokoneen ruutua

Kohti ammatillista koulutusta

Työvoimakoulutus

Hyödynnä tätä lyhyttä työvoimakoulutusta, jos et ole vielä opiskellut ammattia tai löytänyt omaa alaasi ja olet ammatillisen koulutuksen tarpeessa. Koulutus sopii myös kaikille, jotka haluavat tutustua eri aloihin ja saada lisätietoa eri alojen työllistymismahdollisuuksista. Koulutus tähtää juuri sinulle sopiviin ammatillisiin tutkinto-opintoihin.

Koulutuksen aikana tutustut Tampereen seudun ammattiopisto Tredun hyvin työllistävien alojen koulutustarjontaan kuten logistiikan, elintarvikealan, kone ja tuotantotekniikan, rakennusalan sekä liiketalouden koulutusvaihtoehtoihin ja saat lisätietoa näiden alojen työllistymismahdollisuuksista. Lisäksi saat mahdollisuuden tutustua myös muihinkin Tredun koulutusaloihin kuten hyvin työllistäviin palvelualojen opintoihin.

Koulutuksessa saat ryhmä- ja yksilömuotoista ohjausta ammatinvalintaan, tietoa työmarkkinoista ja vahvistusta työelämätaitoihisi. Koulutus antaa tietoa eri koulutusvaihtoehdoista: miten ja missä opiskella sinua kiinnostavaa alaa. Saat opinto-ohjausta ja pääset tutustumaan eri alojen työpaikkoihin ura-ohjaajan ja opettajien avustuksella.

Koulutus on täysipäiväistä opiskelua. Koulutuksen kesto on lähtökohtaisesti 10 päivää, mutta sitä voidaan tarpeittesi mukaan jatkaa. Opetus koostuu lähi-, etä- ja verkko-opetuksesta sekä tutustumisista työpaikkoihin ja oppilaitoksen oppimisympäristöihin.

Koulutuksen päämääränä on löytää sinulle sopiva ammatillinen koulutus. Mahdollisia jatkoaskelia ovat esimerkiksi ammatillisen koulutuksen aloittaminen tai työkokeilu.

Koulutuksessa perehdytään
- hyvin työllistäviin aloihin
- eri ammatteihin ja niiden soveltumiseen
- koulutukseen hakeutumiseen ja opiskelijavalintaan
- eri koulutusvaihtoehtoihin
- opiskelussa tarvittaviin digitaitoihin
- työnhakuun ja
- jatkosuunnitelman laatimiseen

Työvoimakoulutus on tiivistä, tavoitteellista, kokoaikaista ja työelämän pelisäännöillä toteutettavaa koulutusta.

Koulutuksesta järjestetään infotilaisuus verkossa Microsoft Teams-sovelluksen avulla torstaina 17.8.2022 klo 10.-11.00. Voit liittyä mukaan tietokoneella tai mobillilaitteellasi - tarvitset vain verkkoyhteyden!

Liity kokoukseen napsauttamalla tästä https://bit.ly/3l0gY1e

Sinua voisi myös kiinnostaa