Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Kohti ammatillista koulutusta

Tämä työvoimakoulutus on tarkoitettu sellaisille henkilöille, joilla ei ole ammattia tai jotka ovat ammatillisen koulutuksen tarpeessa, mutta eivät vielä ole löytäneet omaa alaansa. Koulutus sopii myös sellaisille, jotka haluavat lisää tietoa eri alojen työllistymismahdollisuuksista ja tutustua eri aloihin. Koulutus tähtää juuri sinulle sopiviin ammatillisiin tutkinto-opintoihin hyvin työllistävillä palvelualoilla, esimerkiksi liiketoiminnan, sosiaali- ja terveysalan, ravintola-cateringalan tai puhtaus- ja kiinteistöpalvelualan koulutuksissa.

Koulutuksessa saat niin ryhmä- kuin yksilömuotoista ohjausta ammatinvalintaan, tietoa työmarkkinoista ja vahvistusta työelämätaitoihisi. Saat tietoa eri koulutusvaihtoehdoista: miten ja missä opiskella alaa, mikä sinua kiinnostaa.

Koulutus on täysipäiväistä opiskelua. Koulutuksen kesto on lähtökohtaisesti 10 päivää, mutta sitä voidaan tarpeittesi mukaan jatkaa. Opetus voi koostua lähi-, etä- ja verkko-opetuksesta sekä tutustumisista työpaikkoihin ja oppilaitoksen oppimisympäristöihin. Ainakin osa koulutuksesta järjestetään lähiopetuksena, mutta koronaepidemiatilanteen vaatiessa siirrytään etäopetukseen.

Koulutuksessa perehdytään:

  • Hyvin työllistäviin palvelualoihin
  • Eri ammatteihin ja niiden soveltumiseen sinulle
  • Koulutukseen hakeutumiseen ja opiskelijavalintaan
  • Eri koulutusvaihtoehtoihin
  • Opiskelussa tarvittaviin digitaitoihin
  • Työnhakuun
  • Jatkosuunnitelman laatimiseen

Hae koulutukseen TE-toimiston sivujen kautta verkossa:

https://koulutukset.te-palvelut.fi/kt/698465?locations=Tampere&&announced=0&sort=1

Kysy lisää

Uraohjaaja Erja Kurri, p. 041 730 8105 , erja.kurri@tampere.fi

Pirkanmaan TE-palvelut Kati Lammi, p. 0295 045 717, kati.lammi@te-toimisto.fi