Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Kokki tai Tarjoilija

Tredu - Eezy Henkilöstöpalvelut

Kouluttaudu uuteen ammattiin ja aloita uusi ura!

Ravintola-alalla on tarjolla paljon työpaikkoja tällä hetkellä! Mitä jos kouluttautuisit uudelle alalle ja saisit samalla apuja työpaikan löytymiseen?

Ravintola-alan koulutus järjestetään yhteistyössä Tredun ja Eezy henkilöstöpalveluiden kanssa. Koulutuksessa suoritetaan ravintola- ja catering-alan perustutkinto tai tutkinnon osia, riippuen osaamisestasi ja koulutustaustastasi. Sinulle suunnitellaan yksilöllinen opintopolku.

Koulutuksen lähipäivät pidetään Tredu Santalahdentiellä Tampereella ja työssäoppiminen tapahtuu Radisson Blu Grand Hotel Tammerissa ja Solo Sokos Hotel Tornissa siihen asti, kunnes uusi Original Sokos Hotel Ilves avautuu. Pääset siis aloittamaan työssäoppimisen heti uudistetussa ikonisessa Ilveksessä ensimmäisten joukossa!

Sinulla on mahdollisuus myös jatkaa opintoja ja suorittaa hotelli- ja ravintola-alan perustutkinto kokonaisuudessaan. Koulutus on tarjolla toistaiseksi jatkuvalla aloituksella, voit hakea mukaan milloin vain!

Alkuun pääset ottamalla yhteyttä Eezy henkilöstöpalveluihin, jonka jälkeen sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelun jälkeen sinut ohjataan hakeutumaan Treduun ja opinnot alkavat.


Ulkoinen linkkiLue lisää Eezyn omilta sivuilta


Haluamme juuri sinut opiskelemaan!

Sinua voisi myös kiinnostaa