Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a

Konetekniikan osaaja

Drillset Oy - Eezy Henkilöstöpalvelut

Kouluttaudu uuteen ammattiin ja aloita uusi ura!

Miltä kuulostaisi kouluttautua viiden kuukauden ajan uuteen ammattiin ja saada työpaikka? Pirkanmaalle tarvitaan koko ajan lisää ammattilaisia monipuolisiin koneasentajan tehtäviin. Tule mukaan ja työllisty!

Koulutus järjestetään yhteistyössä Tampereen työllisyyspalveluiden, Tredun ja Eezy henkilöstöpalveluiden kanssa 25.10.2021 alkaen.

Koulutuksessa suoritetaan konetekniikan peruskurssi, jossa opitaan alan perustöitä: sorvausta, jyrsintää, hitsausta sekä erilaisia asennus- ja automaatiotöitä. Kun sinulla on perustaidot hallussa, avautuu mahdollisuus työllistyä Eezyn asiakasyritykseen esim. oppisopimuksella.

Alkuun pääset ottamalla yhteyttä Eezy henkilöstöpalveluihin, jonka jälkeen sinut kutsutaan haastatteluun. Haastattelun jälkeen sinut ohjataan hakeutumaan Treduun ja opinnot alkavat. Uusi duuni konetekniikan parissa on lähempänä kuin koskaan!

Haluamme juuri sinut opiskelemaan!


Mikäli olet työtön työnhakija ja asiakkaana TE -toimistossa tai kuntien työllisyyspalveluissa ota yhteyttä TE-toimiston tai työllisyyspalvelujen asiantuntijaasi ja kysy mahdollisuudestasi
- opiskella työttömyysetuudella, jos olet 25 vuotta täyttänyt
- tai opiskella KELAn opintotuella, jos olet alle 25-vuotias.