Siirry sisältöön
Käytämme sivustolla evästeitä. Jatkamalla hyväksyt evästeiden käytön. Lisätietoja
Hae
Valikko
a a
Tredun ajoneuvoalan opiskelijoita

Korikorjaaja

Ajoneuvoalan ammattitutkinto

Korikorjaajalla on ajoneuvoalan vauriokorjaustehtävissä edellytettävä ammattitaito. Hän osaa toimia ajoneuvojen ja/tai koneiden vauriokorjaustehtävissä ja huomioi työssään ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset. Tehtävissään hän toimii huolellisesti ja ammattitaitoisesti.

Korikorjaaja osaa suunnitella ja organisoida oman vastuualueensa toimintaa laadukkaasti ja kustannustehokkaasti. Hän hallitsee työturvallisuuden, ympäristömääräykset, ohjeistukset ja työympäristön vaatimukset. Tutkinnon suorittaneella on kokonaisnäkemys ajoneuvoalasta sen mahdollisuuksista sekä omasta roolistaan ajoneuvoalan vauriokorjauksen palvelujen toteuttajana.

Ajoneuvoalan ammattilainen työskentelee vauriokorjauksen tehtävissä esimerkiksi ajoneuvo- tai konekorjaamolla, automaalaamossa ja muissa alan toimipisteissä.


Ajoneuvoalan ammattitutkinto


Ajoneuvoalan ammattitutkinnon suorittaneella on ajoneuvoalan tehtävässä edellytettävä ammattitaito osaamisalansa ja tehtäväkuvansa mukaisesti. Tutkinnon suorittanut osaa toimia ajoneuvoalan tehtävissä itsenäisesti ottamalla huomioon työssään ajoneuvoalaa säätelevät lait, asetukset ja määräykset.

Ajoneuvoalan ammattitutkinnossa (150op) voit Tredussa valita seuraavista osaamisaloista:

  • Autoalan työnjohtaja
  • Automyyjä
  • Henkilöautomekaanikko
  • Korikorjaaja
  • Ajoneuvomaalari